ΠΙΛΟΤΟΣ Η ΔΑΟΚ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΕ GPS ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

ΠΙΛΟΤΟΣ Η ΔΑΟΚ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΕ GPS ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ


ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ υλοποίησης με την τελική ευθεία ολοκληρώνεται η πιλοτική εφαρµογή τεχνολογιὼν γεωπληροφορικής και αυτοματισμών στο πρόγραμμα δακοκτονίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 
Πιο αναλυτικά με βάση το πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας με τον ΕΛΓΟ “Δήμητρα”, η ΔΑΟΚ Τριφυλίας παρέλαβε εκ μέρους του εν λόγω Οργανισμού συνολικά 10 συσκευές γεωεντοπισμού (gps) και μία συσκευή gps με ενσωματωμένο ροόμετρο. Από τις πιο πάνω συσκευές, οι 8 τοποθετήθηκαν σε τρακτέρ του ψεκαστικού συνεργείου στην Τ.Κ. Χαλαζονίου, στον Δήμο Τριφυλίας, προκειμένου να αξιολογηθούν για την λειτουργικότητά τους στο πεδίο, όπου διαπιστώθηκε ότι όλα τα συστήματα λειτουργούν σύμφωνα με τις προσδιορισμένες προδιαγραφές.
Θυμίζουμε ότι ο Διευθυντής της ΔΑΟΚ Τριφυλίας κ. Παρασκευόπουλος στο Αγροτικό Ένθετο της εκπομπής Πρωινό Δρομολόγιο, έχει επισημάνει ότι το πρόγραμμα δεν αποκλείεται να εφαρμοστεί σε όλη την Πελοπόννησο καθώς εμφανίζει εξαιρετική επιτυχία εδώ και χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages