ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ – Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Α' ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ 0-3 - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ – Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Α' ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΕ 0-3

 


ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ – Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α ΤΟΠΙΚΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 15:30 

ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΟΙ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Η., ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ.

ΜΕ ΗΤΤΑ δυστυχώς ξεκίνησε η πρεμιέρα που πραγματοποίησε το Καλονερό στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής με την Μεθώνη που πέρασε από το γήπεδο της Κυπαρισσίας.

Η ομάδα του Βασίλη Κοσυφολόγου επικράτησε με σκορ 0-3, έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Τάκη Σπαντιδέα όπου πέτυχε δύο τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από την αντίπαλη ομάδα και δίκαια έφθασαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Αντίθετα, το Καλό Νερό παρότι έχει ενισχυθεί και έχει βλέψεις για κάτι καλύτερο φέτος, γνώρισε δίκαια την ήττα και δεν μπόρεσε να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Στο 27′ ο Σπαντιδέας άνοιξε το σκορ για την Μεθώνη κάνοντας το 0-1.

Στο 47′ ο Μάραντος ευστόχησε σε πέναλτι για το 0-2. Στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Βλάμης για χέρι αποτρέποντας επίτευξη τέρματος.

Στο 60′ ο Σπαντιδέας με όμορφη ενέργεια έγραψε το 0-3 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Η. Σκόρδος, με βοηθούς τους Κ. Αντωνόπουλο και Γ. Μιχαλόπουλο.

ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Κυριακόπουλος, Οικονομόπουλος, Βλάμης, Αρίδας (80′ Αντωνόπουλος), Νικολόπουλος, Vasilev (70′ Μουζής), Κυριακούλης (80′ Πραντάλος), Μαλισόβας, Σπυρόπουλος (80′ Πανταζόπουλος), Διονυσόπουλος (62′ Μητρόπουλος), Βλαχόπουλος.

ΑΟ ΜΕΘΩΝΗΣ: Μίντζηρας, Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Σεντεμέντες, Τσιμικλής, Δήμος (80′ Παυλόγιαννης), Τσατάς, Σπαντιδέας (70′ Τσέλιος), Μάραντος (76′ Μαθιόπουλος), Ράλλης, Τσάνε (80′ Καραγλάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages