ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΑΗ-ΛΑΓΟΥΔΗ ΩΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΙΝΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΑΗ-ΛΑΓΟΥΔΗ ΩΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΙΝΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


 ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ......

Απαραίτητα τα μέτρα προστασίας και αποκατάστασης των σοβαρών ζημιών

Το Δεκέμβριο του 2021 η κακοκαιρία προκάλεσε – για άλλη μια φορά – καταστροφές και στον παραλιακό δρόμο της Κυπαρισσίας, προς την παλιά ντίσκο και τον οικισμό της Γιαννίτσαινας.
Όπως γράφαμε σχετικά τότε, «η θάλασσα “βγήκε” στο δρόμο και “ξήλωσε” το οδόστρωμα. Μάλιστα, δέντρα που έστεκαν αγέρωχα επί χρόνια στην άκρη του δρόμου ξεριζώθηκαν και “έπεσαν”. Σε μεγάλο μήκος του παραλιακού δρόμου το οδόστρωμα έχει “κουφώσει”, με τμήματά του να έχουν αποκοπεί, παίρνοντάς τα το κύμα της θάλασσας. Εάν δε ληφθούν άμεσα μέτρα προστασίας και αποκατάστασης των σοβαρών ζημιών, είναι ορατός ο κίνδυνος σε επόμενη θαλασσοταραχή να καταστραφούν ακόμη μεγαλύτερα τμήματα του οδοστρώματος και να υποστεί μεγαλύτερη καταστροφή ο παραλιακός δρόμος».
Τότε τοποθετήθηκαν κάποιοι κώνοι και κορδέλες, αλλά πέραν αυτών ουδεμία παρέμβαση έγινεγια προστασία και αποκατάσταση των ζημιών.
Δέκα μήνες μετά, κι ενώ αρκετές φορές στο μεσοδιάστημα οι ζημιές μεγάλωσαν και αυξήθηκε η επικινδυνότητα, δεν υπάρχουν καν κώνοι ως προειδοποίηση οδηγών οχημάτων για τον κίνδυνο. Απαιτούνται αμέσως η τοποθέτηση κώνων και σήμανσης πριν συμβεί ατύχημα και η προώθηση διαδικασιών για αποκατάσταση των σοβαρών ζημιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages