ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΧΙ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΟΧΙ





Ημέρα Εθνικής Υπερηφάνειας για όσα είμασταν και όσα (πρέπει) να είμαστε. Ένα Έθνος, που έμαθε να γίνεται γροθιά και να γράφει Ιστορία. Ένα Έθνος που έμαθε να αναγεννιέται από τις στάχτες. Να φτιάχνει ελπίδες και αποτελεί το παράδειγμα για τους ήρωές του. Εκείνοι οι απλοί και οι ανώνυμοι που άφησαν την τελευταία ρανίδα του αίματός τους για το υψηλότερο ιδανικό που γέννησε αυτός ο τόπος, την Δημοκρατία της Ελευθερίας. Μια τέτοια ημέρα ιστορική με ένα ΟΧΙ να ακούγεται ακόμη και σήμερα το ίδιο ηχηρά, η Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου του 1940 τιμάται με τη δέουσα λαμπρότητα, με το βλέμμα στα ιδανικά των αγώνων των Ελλήνων και στο αιώνιο πεπρωμένο της Ελλάδας.



ΣΤΗΝ κεντρική λεωφόρο Ελ Βενιζέλου μπροστά από την εξέδρα των επισήμων παρέλασε με υπερηφάνεια η μαθητική νεολαία και οι σύλλογοι της πόλης τόσο από τα Νηπιαγωγεία, τα 3 Δημοτικά σχολεία, το Γυμνάσιο, το Γενικό Λύκειο, το ΕΠΑΛ αλλά και τα αθλητικά σωματεία όπως ο ΝΟ.ΚΥ. με τον Δίωνα Κυπαρισσίας, τον Α.Σ. Τριφυλίας αλλά και για πρώτη φορά τον Αθλητικό Σύλλογο Ταεκβοντό Κυπαρισσίας.
Ο κόσμος κατέκλυσε από την οδό ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΠΌΛΕΩΣ ως την ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ την κεντρική λεωφόρο καταχειροκροτώντας τα νιάτα της πόλης. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
ΙΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ
KYPARISSIA TV VIDEO: https://youtu.be/boeTwU2mf3E
ΜΟΝΤΑΖ ΒΙΝΤΕΟ: ΜΑΡ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages