ΠΑΣ ΡΑΧΗΣ – ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 0-0. -Χ-ωρίς νικητή ο αγώνας στο Π. Μπαχράμης - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

ΠΑΣ ΡΑΧΗΣ – ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 0-0. -Χ-ωρίς νικητή ο αγώνας στο Π. Μπαχράμης


 Ισόπαλο με σκορ 0-0 έληξε το σημερινό παιχνίδι στο Π. Μπαχράμης ανάμεσα στον ΠΑΣ Ράχης και τον ΑΟ Κυπαρισσίας.

Οι δύο ομάδες, είχαν τις ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα και έτσι έμειναν να μοιράζονται από έναν βαθμό, στην λήξη του παιχνιδιού.

Ο ένας πόντος για τους γηπεδούχους είναι πολύ σημαντικός εάν αναλογιστεί κανείς τις ανακατατάξεις που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα με αποχωρήσεις προπονητή και παικτών. Χαμένη ευκαιρία με Τσουλάκο στις αρχές του δευτέρου ημίχρονου.

Από την άλλη, ο ΑΟΚ δεν μπόρεσε να πάρει το διπλό σε μία δύσκολη έδρα, είχε όμως τις ευκαιρίες με Κατσιώλη, Κωνσταντόπουλο και Μπουτσικάκη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Πανόπουλο.

ΠΑΣ ΡΑΧΗΣ: Μ. Τσέλα, Κιόρρι, Παυλής, Λιόλιος, Μπέγκα, Κράκουλι, Πιλάτης (91′ Α. Τσέλα), Αβράμης (90′ Κωστέας), Τσουλάκος, Ζωγόπουλος, Σκοπέτος (65′ Καραχάλιος).

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Δασκαλόπουλος, Ανδρουτσής (78′ Κύρκο), Γεωργιόπουλος, Μιτρόφ, Π. Μπουτσικάκης, Δημάκης, Μπακατσέλος (89′ Βλάχος), Σπυρόπουλος, Χ. Μπουτσικάκης, Κωνσταντόπουλος, Κατσιώλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages