ΠΆΝΩ ΑΠΌ 80% ΟΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

ΠΆΝΩ ΑΠΌ 80% ΟΙ ΠΛΗΡΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ


Πλήθος επισκεπτών αναμένονται στην Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή της, το τριήμερο που διανύουμε, 28-30 Οκτωβρίου 2022.
Τα μηνύματα από τον κλάδο του τουρισμού δείχνουν ότι οι πληρότητες θα αγγίξουν ακόμα και το 100%, με την περιοχή της Τριφυλιας να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους δημοφιλέστερους προορισμούς της χώρας. Σε δηλώσεις τους ξενοδόχοι μεταξύ άλλων, ανάφεραν: 
 «Είναι γεγονός ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, τα στοιχεία είναι πολύ ενθαρρυντικά. Η Τριφυλία αυτή τη στιγμή έχει πληρότητα πάνω από 70%, ενδεχομένως να αγγίξουμε και το 90% από σήμερα. Όλα δείχνουν ότι θα είναι ένα τριήμερο πολύ δυναμικό για την περιοχή μας. Άλλωστε η Τριφυλία θέλει να αποτελεί ελκυστικό προορισμός στο μέλλον. Κάθε φορά, ακόμα κι ένα απλό Σαββατοκύριακο έρχεται πολύς κόσμος στην περιοχή. Η Τριφυλία έχει δυνατότητες. Μπορεί εύκολα κάποιος να έρθει εδώ από άλλα μέρη της Ελλάδας, αεροπορικώς αλλά και οδικώς από το μεγάλο αστικό κέντρο." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages