ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ Γ.Ε.Φ. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ Γ.Ε.Φ.


 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Όχι μόνο να σταματήσει με μεταφέρεται ο μοναδικός υπάλληλος του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων Φιλιατρών στην Κυπαρισσία ή στην Καλαμάτα για να καλύψει υπηρεσιακά κενά αλλά το γραφείο να ενισχυθεί και με δεύτερο υπάλληλο. Αυτό ζητούν με κοινή τους δήλωση οι δημοτικοί σύμβουλοι Τριφυλίας, Δημήτρης Δριμής, Παναγιώτης Αλευράς, Αγγελής Κοροβίλας, και Γιάννης Παρασκευόπουλος (Πηγαδούλιας), υπογραμμίζοντας ότι αυτό που συμβαίνει με το κλείσιμο του ΓΕΦ Φιλιατρών προκαλεί ταλαιπωρία στους κατοίκους της περιοχής και υποβαθμίζει την πόλη. Οι δημοτικοί σύμβουλοι ζητούν από τη δημοτική αρχή και τους πολιτικούς εκπροσώπους της Μεσσηνίας να πιέσουν ώστε στο ΓΕΦ Φιλιατρών και τοποθετηθεί και δεύτερος υπάλληλος…

Η κοινή δήλωση των Δημήτρη Δριμή, Παναγιώτη Αλευρά, Αγγελή Κοροβίλα και Γιάννη Παρασκευόπουλου (Πηγαδούλια) έχει ως εξής: «Τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΓΕΦ) είναι χρήσιμα καθώς εξυπηρετούν τους πολίτες στον τόπο τους.

Το ΓΕΦ της πόλης των Φιλιατρών είναι χρόνια  υποστελεχωμένο.

Και δεν φτάνει που λειτουργεί με έναν μόνο υπάλληλο.

Ο υπάλληλος αυτός, δυστυχώς, καλείται τακτικά να καλύψει τα ρεπό των υπαλλήλων του ΓΕΦ Κυπαρισσίας, ενώ τώρα καλύπτει ελλείψεις της ΔΟΥ Καλαμάτας.

Το αποτέλεσμα είναι να παραμένει κλειστό, για μεγάλα χρονικά διαστήματα το ΓΕΦ Φιλιατρών, με ό,τι αρνητικό συνεπάγεται αυτό για τους πολίτες.

Σε πρόσφατη συνεδρίασή του το Συμβούλιο της Κοινότητας Φιλιατρών διαμαρτυρήθηκε για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση.

Ταυτόχρονα ο Πρόεδρος της Κοινότητας ενημέρωσε πως υπάρχουν δυνάμεις που σχεδιάζουν το πλήρες κλείσιμο του ΓΕΦ Φιλιατρών.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τη φωνή της Κοινότητας Φιλιατρών.

Να μπει τέλος στην υποβάθμιση της πόλης.

Ζητάμε να παραμείνει στην πόλη και να στελεχωθεί με δεύτερο υπάλληλο το ΓΕΦ Φιλιατρών.

Καλούμε τη δημοτική αρχή και το πολιτικό προσωπικό του νομού να στηρίξουν το δίκαιο αίτημα των Φιλιατρών και να παρέμβουν άμεσα, σε όσους εισηγούνται και αποφασίζουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages