ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Παράκαμψη της Γιάλοβας. Φιλιατρά - Γαργαλιάνοι σε εξέλιξη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Παράκαμψη της Γιάλοβας. Φιλιατρά - Γαργαλιάνοι σε εξέλιξη

 


Ικανοποίηση εξέφρασε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, από την πρόσφατη ανακοίνωση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, ως προς την υπαγωγή στη διαδικασία του άρθρου 7Α, των αναγκαστικών απαλλοτριώσεων, του έργου βελτίωσης της 9ης εθνικής οδού, στο τμήμα της παράκαμψης της Γιάλοβας, στη Μεσσηνία.

«Χαιρόμαστε που το έργο εντάσσεται στο τομεακό ΕΣΠΑ του υπουργείου», σημείωσε ο περιφερειάρχης, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι η μελέτη του -τη διαδικασία για την οποία προώθησε και ολοκλήρωσε η Περιφέρεια- έχει πληρωθεί από την Περιφέρεια με 280.000 ευρώ.

Ο Π. Νίκας πρόσθεσε ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο, το οποίο αποτελεί την ολοκλήρωση του δρόμου από την Κυπαρισσία έως την Πύλο και το οποίο θα δώσει αναπτυξιακή ώθηση σε ολόκληρη την περιοχή, παρατηρώντας ότι έχει ήδη κατασκευαστεί το τμήμα Γαργαλιάνοι – Ρωμανού, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ήδη το Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι.

Τέλος, ανακοίνωσε ότι στην περιοχή της Γιάλοβας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου ξεκινά άμεσα παρέμβαση ασφαλτόστρωσης με προϋπολογισμό 700.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages