ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΦΚΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΦΚΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ


ΑΣΤΡΑΨΕ και βρόντηξε ο λόγους του δημάρχου Τριφυλίας, Γεωργίου Λεβεντάκη, για την συσσώρευση απορριμμ'ατων στο δρόμο του ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών με φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυσ.

Στην επιστολή χαρακτηριστικά τονίζεται μεταξύ άλλων:

Τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Τριφυλίας, για άλλη μια φορά, εκτός του προφανούς, όπως είναι η αποκομιδή των απορριμμάτων, κλήθηκαν να διαχειριστούν και κάτι ακόμα.
Μαζί με τα απόβλητα των καλλιεργειών «κάποιου» συμπολίτη μας, να «περισυλλέξουν» επίσης την ασυνειδησία, όπως και τον απολίτιστο χαρακτήρα του.
Και όλα αυτά, στοιβαγμένα σε κάδους απορριμμάτων, ευρισκόμενους έμπροσθεν του ΚΑΦΚΑ Φιλιατρών (ΚΕΦΙΑΠ).
Δηλαδή, σε έναν χώρο που, αν μη τι άλλο, αξίζει την ιδιαίτερη προσοχή και τον σεβασμό, όλων μας.
Πολύ δε περισσότερο «κάποιου», που είναι μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών και που δηλώνει επίσης, «φίλος της πλατείας», «φίλος του πεζόδρομου», «φίλος της μουριάς», αλλά ταυτόχρονα και ΕΧΘΡΟΣ της καθαριότητας, του πολιτισμού και κάθε συμπολίτη του, που δικαιούται μια πόλη καθαρή.
Αλλά, στην καθημερινότητά του, τον απαξιεί με αυτόν τον τόσο «βρώμικο» τρόπο, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος.
Και επειδή, όπως θα έχετε ήδη καταλάβει, γνωρίζουμε πολύ καλά ποιός είναι, ο εν λόγω «κύριος», έχουν επιληφθεί του θέματος οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές και πρόκειται να υποβληθεί, από μέρους μας, μηνυτήρια αναφορά, κατά του συγκεκριμένου «συμπολίτη» μας.
Επιπλέον δε, θα του επιβληθεί και το αναλογούν πρόστιμο, που προβλέπεται γι’ αυτή την περίπτωση.
Γιατί, «κύριε …………………….»,
Οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας του Δήμου μας, δεν είναι υπηρέτες κανενός, πόσω μάλλον δικοί σας και οι συμπολίτες σας, που «υποτίθεται» ότι τους εκπροσωπείτε σε κάθε συμβούλιο, δικαιούνται και αυτοί το αυτονόητο.
Μια πόλη και ένα περιβάλλον καθαρά, από κάθε είδους σκουπίδια και απόβλητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages