Εκλογές 2023 - Κωνσταντοπούλου στο OPEN: Θα καλούμε πολίτες στη Βουλή - Τελικά η Βουλή δεν είχε αντιπολίτευση - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Εκλογές 2023 - Κωνσταντοπούλου στο OPEN: Θα καλούμε πολίτες στη Βουλή - Τελικά η Βουλή δεν είχε αντιπολίτευση

 


Θεωρούμε πως κάναμε την αρχή. Ήταν μια μεγάλη ικανοποίηση το γεγονός ότι η επιτέλους η Πλεύση Ελευθερίας εισακούστηκε στον κόσμο και ξέρει πως έχει αυτή την επιλογή», τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της στο Open και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».

Η Πλεύση Ελευθερίας βρέθηκε μια ανάσα από το να μπει στη Βουλή, με την κυρία Κωνσταντοπούλου να είναι έτοιμη για τις δεύτερες κάλπες προσκαλώντας τους πολίτες να την εμπιστευτούν.
Όπως αναφέρει: «Είναι μεγάλη ικανοποίηση για μένα που υπάρχει ένας ανοιχτός δίαυλος με τους πολίτες. Οι ψηφοφόροι μας είναι όλων ηλικιών, από όλη την επικράτεια. Έχω δώσει και το κινητό μου και με παίρνουνε τηλέφωνο και προσπαθώ να απαντώ σε όλα».
«Δεν κοιτάμε ούτε αριστερά, ούτε δεξιά. Κοιτάμε μπροστά», τονίζει.
Σε ερώτηση για το εάν είναι ευπρόσδεκτοι και οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής από την Πλεύση Ελευθερίας, -με αφορμή την δήλωση του Αλέξη Τσίπρα-, η κυρία Κωνσταντοπούλου απάντησε: «Είναι ξεκάθαρο πως η Πλεύση Ελευθερίας έχει προσκαλέσει ένα εντελώς γνήσιο κίνημα ανθρώπων. Δέχομαι τηλεφωνήματα από παρέες 16χρονων, 17χρονων, παιδιών, φοιτητών, μαθητών και μεγαλύτερων. Δεν βλέπουμε τον κόσμο ως μαντριά, ως καθοδηγούμενο, ούτε ως δεξαμενές. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών είναι απλοί άνθρωποι και δεν ανήκουν πουθενά».
«Θα καλούμε στη Βουλή πολίτες»
Σε ερώτηση για το πώς έχει σκοπό να ασκήσει αντιπολίτευση, εάν καταφέρει και μπει το κόμμα στη Βουλή, απαντά: «Εμείς θεωρούμε ότι αντιπολίτευση σημαίνει πρώτα από όλα υπεράσπιση της κοινωνίας. Αυτό δηλαδή που δεν υπήρξε όλα τα προηγούμενα χρόνια και για αυτό είχαμε αυτή την κατάρρευση των κομμάτων που παρίσταναν την αντιπολίτευση ενώ δεν ήταν. Αντιπολίτευση σημαίνει να είσαι εκεί, να είσαι στα αλήθεια παρών γιατί έχουμε πολλά κόμματα που παριστάνουν την αντιπολίτευση και είναι άδεια τα έδρανά τους ακόμα και σε κρίσιμες στιγμές. Αντιπολίτευση σημαίνει να είσαι διαβασμένος γιατί έχουμε πολλά κόμματα που πηγαίνουν αδιάβαστοι διακοσμητικοί. Εμείς την αντιπολίτευση θα την ασκούμε σε ευθεία επικοινωνία με την κοινωνία. Θα καλούμε πολίτες στη Βουλή, υπάρχει διαδικασία που γίνεται από τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Θέλουμε να έρχονται στη Βουλή εκπρόσωποι της κοινωνίας στη συζήτηση νομοσχεδίων».
«Προβλέψιμη η κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ»
Ερωτώμενη για την μεγάλη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ανέφερε: «Είναι ένα κόμμα που είναι προφανές πως είναι σε κατάρρευση. Έχει πάρει ένα δρόμο που θα μπορούσαμε να το προβλέψουμε. Όταν άλλα πράγματα έχεις υποσχεθεί, για άλλα πράγματα έχεις πάρει την εμπιστοσύνη και άλλα πράγματα κάνεις, είναι μοιραίο κάποια στιγμή οι πολίτες και να το καταλάβουν και να αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει, ήταν προβλέψιμο».
Σχολιάζοντας την επικράτηση της ΝΔ, είπε πως το κυβερνών κόμμα συγκράτησε δυνάμεις καθώς δεν υπήρχε ισχυρή αντιπολίτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages