Κοκαΐνη, ηρωίνη και χασίς κατάσχεσαν οι αστυνομικοί σε επιχείρηση στην Ελαία Τριφυλίας και την Μεσσηνία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Κοκαΐνη, ηρωίνη και χασίς κατάσχεσαν οι αστυνομικοί σε επιχείρηση στην Ελαία Τριφυλίας και την Μεσσηνία


Οκτώ άτομα για κατοχή ναρκωτικών και άλλα 17 για διάφορα άλλα αδικήματα συνελήφθησαν την Πέμπτη στη Μεσσηνία, σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν έλεγχοι σε 1.115 άτομα, εκ των οποίων τα 875 ήταν Έλληνες και 240 αλλοδαποί, καθώς και σε 749 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 118 άτομα, από τα οποία 74 ήταν Έλληνες και 44 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 80 άτομα. Παράλληλα, βεβαιώθηκαν σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου 358 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 
Συλλήψεις Στη Μεσσηνία αναλυτικά συνελήφθησαν: -Οκτώ άτομα για κατοχή ναρκωτικών και ειδικότερα: Στην Ελαία ένας 25χρονος διότι κατείχε 1,3 γραμμάρια χασίς κι ένας 32χρονος διότι κατείχε 1,2 γραμμάρια χασίς. Στην Καλαμάτα ένας 36χρονος διότι κατείχε 2,4 γραμμάρια κοκαΐνης, στον Άγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών ένας 38χρονος για κατοχή 0,6 γραμμαρίων ηρωίνης, στην Καλαμάτα ένας 43χρονος διότι κατείχε 26,4 γραμμάρια χασίς και ένα τσιγαριλίκι. 
Επίσης, στην Καλαμάτα ένας 27χρονος για 4,8 γραμμάρια χασίς και ένας 51χρονος για 0,8 γραμμάρια χασίς και ένα τσιγαριλίκι. Τέλος, στην Καλαμάτα ένας 25χρονος διότι κατείχε 0,8 γραμμάρια χασίς -Τρία άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας -Δεκατρείς Έλληνες, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας -Ένας αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages