ΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ η προτίμηση των ψηφοφόρων της Μεσσηνίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 21 Μαΐου 2023

ΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ η προτίμηση των ψηφοφόρων της Μεσσηνίας

 


Σημαντική στροφή των ψηφοφόρων της Τριφυλίας αλλά και του νόμου σε νέα πρόσωπα για τις εθνικές εκλογές της 21 Μαΐου καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες. Η ανανέωση της πολιτικής σκηνής επιβάλλεται από την καθημερινότητα αλλά κυρίως από την αλλαγή μίγματος πολιτικής καθώς πολλά πρόσωπα φαίνεται να έχουν κουράσει από το παρελθόν.

Μεγάλο ερώτημα ωστόσο αποτελεί η κατανομή των εδρών της Μεσσηνίας ανάλογα με τα αποτελέσματα. Διαφαίνεται ωστόσο ότι με βάση την κινητικότητα των κομμάτων, από δύο έδρες θα πάρει η Νέα δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ και πιθανόν μία έδρα που φιλοδοξεί να κερδίσει το ΚΙΝ.ΑΛ- ΠΑΣΟΚ ή το ΚΚΕ που έχει αυξητική τάση. Συμπερασματικά αυτό που μετρά εκτός από τα οικονομικά θέματα είναι και πληθυσμιακή καθίζηση της Μεσσηνίας την οποία βιώνουμε σε πόλεις και χωριά του νομού με βάση την τελευταία απογραφή η οποία μάλιστα ήταν αποκαρδιωτική και θα βαρύνει την κάλπη. Ι.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages