Αποφάσεις Οικονομικής Επιτροπής Πελοποννήσου για έργα της Μεσσηνίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Αποφάσεις Οικονομικής Επιτροπής Πελοποννήσου για έργα της Μεσσηνίας
 Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε στην προχθεσινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Μεταξύ άλλων, ενέκρινε:

-Το 2ο πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης της ανοικτής διαδικασίας μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για την ανάδειξη προσωρινού ανάδοχου για την άρση καταπτώσεων και εκτέλεση τεχνικών έργων στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας, έργο προϋπολογισμού 150.000 ευρώ με ΦΠΑ 24%.

-Το 2ο πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης της ανοικτής διαδικασίας μέσω του ΕΣΗΔΗΣ για την ανάδειξη προσωρινού ανάδοχου στο προϋπολογισμού 180.000 ευρώ έργο συντήρησης του ασφαλτοτάπητα στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο στη Μεσσηνία.

-Το 1ο πρακτικό αποσφράγισης και αξιολόγησης των δικαιολογητικών συμμετοχής στην ανοικτή -μέσω του ΕΣΗΔΗΣ- διαδικασία για την ανάδειξη προσωρινού ανάδοχου κατασκευής στο έργο αναβάθμισης της οριζόντιας σήμανσης στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας, έργο προϋπολογισμού 150.000 ευρώ με ΦΠΑ 24%.

-Το πρακτικό της διαδικασίας ανάδειξης εργολάβων για τη δακοκτονία του 2023 στην περιοχή της Νεμέας, όπως και το πρακτικό για το ίδιο πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί φέτος στη Λακωνία.

Επίσης, η επιτροπή προχώρησε σε αξιολόγηση των δικαιολογητικών κατακύρωσης στο πλαίσιο της διενέργειας του ηλεκτρονικού διαγωνισμού με αντικείμενο την ανάδειξη αναδόχου για την προμήθεια και εγκατάσταση υποδομών ενεργειακής αναβάθμισης του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας στη Σπάρτη, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου GreenBuilding “Minimising Energy Consumption for Green Buildings respecting present uses and public needs” (2019 – 2021), ENI CBC Mediterranean Sea Basin Programme (ENI CBC Med Programme) 2014 – 2020, προϋπολογισμού 235.000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ ή 291.400 ευρώ με ΦΠΑ 24%.

Τέλος, ενέκρινε τα σχετικά πρακτικά και προέβη στην ανάδειξη προσωρινού μειοδότη στο προϋπολογισμού 2.200.000 ευρώ έργο αναβάθμισης της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Αρκαδίας, που χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages