Αποκαλυπτήρια της προτομής του Παπαφλέσσα από το Σύλλογο Μεσσηνίων Ηρακλείου Αττικής - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Αποκαλυπτήρια της προτομής του Παπαφλέσσα από το Σύλλογο Μεσσηνίων Ηρακλείου Αττικής

 


Εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Παπαφλέσσα διοργανώνει για την Κυριακή 28 Μαΐου ο Σύλλογος Μεσσηνίων Ηρακλείου Αττικής “Ο Παπαφλέσσας”. Η νέα προτομή θα τοποθετηθεί στη θέση της προηγούμενης, η οποία είχε κλαπεί, στην πλατεία Ελευθερίας. Την προτομή εχει φιλοτεχνήσει ο γλύπτης Γιάννης Γκούζος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί της Κυριακής 28 Μαΐου,  ενώ θα προηγηθούν θρησκευτικές τελετές στο ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, καθώς και η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τη γραμματέα του Συλλόγου, φιλόλογο του 4ου Γυμνασίου Ηρακλείου Αττικής, Αμαλία Μανωλοπούλου.

Ακόμη  εκδήλωση περιλαμβάνει απαγγελία ποιημάτων, παραδοσιακούς χορούς, κεράσματα και μικρή δεξίωση. Προσκαλούνται όλοι οι φορείς και οι κάτοικοι του Ηρακλείου, οι εκπρόσωποι των φορέων και οι πολιτικοί εκπρόσωποι της Μεσσηνίας.

Η παρουσίαση της εκδήλωσης θα γίνει από τη Μαρία Μπίθα, νομικό και μέλος του Συλλόγου Μεσσηνίων Ηρακλείου Αττικής “Ο Παπαφλέσσας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages