ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ξανά το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας για τα δημοτικά τέλη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ξανά το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας για τα δημοτικά τέλη


 Αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας η χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας για τα δημοτικά τέλη, καθώς στην αίθουσα συνεδριάσεων έδωσαν το “παρών” 11 από τους 27 συνολικά δημοτικούς συμβούλους.

Σύμφωνα με τη νέα πρόσκληση που εξεδόθη σήμερα το μεσημέρι, η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 17 του μηνός στις 6 το απόγευμα.

Αναλυτικά η πρόσκληση:

Σας καλούμε στην 18η ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, την 17ηη του μηνός Μαίου του έτους 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 για την 18η ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση και λήψη αποφάσεων, στα πιο κάτω θέματα:

  1. Έγκριση διενέργειας ΕΚΤΑΚΤΗΣ Συνεδρίασης την 17-05-2023.

  2. Αναπροσαρμογή ή μη του ενιαίου τέλους καθαριότητος και φωτισμού για το έτος 2023.

  3. Έγκριση μείωσης Δημ. Φόρων ή τελών ή απαλλαγή για κατηγορίες συμπολιτών μας.

  4. Αναπροσαρμογή ή μη των τελών άρδευσης Κοινότητος Αρμενιών

-Η Εισαγωγή του ως άνω θέματος «Αναπροσαρμογή ή μη του ενιαίου τέλους καθαριότητος και φωτισμού για το έτος 2023.» ως κατεπείγον και ΕΚΤΑΚΤΟ θέμα δικαιολογείται από το γεγονός ότι πρέπει το συντομότερο δυνατό να αποφασίσομε για το εν λόγω θέμα και εν συνεχεία να ψηφιστεί ο Προυπολογισμός 2023.

-Η Εισαγωγή του θέματος «Έγκριση μείωσης δημ. Φόρων ή τελών ή απαλλαγή για κατηγορίες συμπολιτών μας» ως κατεπείγον και ΕΚΤΑΚΤΟ θέμα δικαιολογείται από το γεγονός ότι πρέπει το συντομότερο δυνατό να αποφασίσομε για το εν λόγω θέμα και εν συνεχεία να ψηφιστεί ο Προυπολογισμός 2023.

-Η Εισαγωγή του θέματος «Αναπροσαρμογή ή μη των τελών άρδευσης Κοινότητος Αρμενιών» ως κατεπείγον και ΕΚΤΑΚΤΟ θέμα δικαιολογείται από το γεγονός ότι πρέπει το συντομότερο δυνατό να αποφασίσομε για το εν λόγω θέμα και εν συνεχεία να ψηφιστεί ο Πρ/σμός 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages