Ο Δήμος Τριφυλίας επίσημα φορέας εφαρμογής του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Ο Δήμος Τριφυλίας επίσημα φορέας εφαρμογής του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

 


Η υλοποίηση του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας, έπειτα από 12 χρόνια, “πέρασε” στο Δήμο Τριφυλίας.

Ως υπάλληλοι για το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» εργάζονται (1) κοινωνιολόγος, (2) νοσηλεύτριες και (3) οικιακοί βοηθοί.
Σε ανάρτησή στα κοινωνικά δίκτυα η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας σημειώνει σχετικά:
Είμαστε υπερήφανοι που για 12 χρόνια συνεργαστήκαμε με μια ομάδα ακούραστων εργαζομένων με ενσυναίσθηση, αγάπη και αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο.
Είμαστε υπερήφανοι για τις υπηρεσίες που προσφέρατε παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίσατε.
Συμβουλευτική και συναισθηματική στήριξη, νοσηλευτική μέριμνα, οικογενειακή & οικιακή φροντίδα, ικανοποίηση πρακτικών αναγκών διαβίωσης, όπως μικροαγορές, πληρωμή λογαριασμών, συνταγογράφηση, συνοδεία στις διάφορες υπηρεσίες, συμμετοχή στο επισιτιστικό πρόγραμμα, πόρτα ..πόρτα την περίοδο της πανδημίας και άλλα πολλά… ακόμη και μαγείρεμα στο σπίτι σας για κάποιον ωφελούμενο του Προγράμματος!!
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς εκ μέρους όλων, όσων χρήζουν και είναι ωφελούμενοι των υποστηρικτικών υπηρεσιών και κατ’ οίκον βοήθειας, με στόχο την παραμονή τους στο οικείο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον, τη διατήρηση της συνοχής της οικογένειάς τους, καθώς και την εξασφάλιση αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης.
Ευχόμαστε ψυχική δύναμη και υγεία για να συνεχίσετε να προσφέρετε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages