ΣΠΟΡ- 26ος Γύρος της Πόλεως στην Κυπαρισσία στις 3 Ιουνίου 2023 - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

ΣΠΟΡ- 26ος Γύρος της Πόλεως στην Κυπαρισσία στις 3 Ιουνίου 2023

 


Το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 θα διεξαχθεί ο 26ος Γύρος της Πόλεως στην Κυπαρισσία.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου ΤριφυλίαςΑφετηρία και τερματισμός ορίζεται η κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

18:00 100μ. για παιδιά Νηπιαγωγείου

18:20 1 χλμ. για παιδιά Δημοτικών Σχολείων (2 κατηγορίες αγοριών και 2 κοριτσιών)

18:50 4 χλμ. για παιδιά Γυμνασίου, Λυκείου & Ενήλικες

19:00 10 χλμ. (9.800 μ.) για αθλητές από 18 ετών και πάνω

19:00 5 χλμ. Δυναμικό Βάδισμα για αθλητές όλων των ηλικιών

Κυπαρισσία

Oλοι οι τερματίσαντες στους αγώνες δρόμου και βαδίσματος θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο.

Επιπλέον θα βραβευτούν:

Oι 3 πρώτοι-ες στα 100 μ Νηπιαγωγείου

Oι 3 πρώτοι-ες στα 1000 μ. Δημοτικών Σχολείων (2 κατηγορίες: Α’, Β’, Γ’ Δημοτικού και Δ’, Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού).

Oι 3 πρώτοι-ες στα 4000 μ. (3 κατηγορίες Γυμνάσιο, Λύκειο, Ενήλικες).

Oι 6 πρώτοι-ες στα 10.000 μ (Άνδρες, Γυναίκες).

 

Για εγγραφές πατήστε εδώ

 

Δηλώσεις Συμμετοχής για τα 10000μ τα 4000μ και τα 1000μ θα πρέπει να έχουν σταλεί το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023.

 

Για να καταχωρηθούν οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν αναλυτικά τα στοιχεία του αθλητή: ΟΝΟΜΑ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ – ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

Περιορισμένες δηλώσεις συμμετοχής (μόνο για τα 4 χλμ. & τα 10 χλμ.) θα μπορέσουν να γίνουν και την ημέρα του αγώνα στη γραμματεία. Για νέες εγγραφές η γραμματεία θα κλείνει 30 λεπτά πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

* Την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνουν νέες έγγραφες για τα 1.000μ. δημοτικών σχολείων. Εάν κάποιο παιδί επιθυμεί, μπορεί να τρέξει στον αγώνα, ακόμα και χωρίς αριθμό, αλλά δεν θα μπορέσει να χρονομετρηθεί και να υπολογιστεί στην κατάταξη των τερματίσαντων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και για την εξασφάλιση των παροχών της διοργάνωσης, παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση της συμμετοχής σας.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό τους 1 ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα από τη γραμματεία στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας. Μόνο για την παραλαβή των αριθμών και για την εξυπηρέτηση των αθλητών, η γραμματεία θα είναι ανοικτή από τις 16:00 στην κεντρική πλατεία.

Οι αγώνες των 10 χλμ., των 4 χλμ., αλλά και των 1000μ. θα χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά και για την εξασφάλιση της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων κατά-μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν ηλεκτρονικά σημεία ελέγχου (readers).

Κυπαρισσία

Δυναμικό Βάδισμα

Για το Δυναμικό Βάδισμα δηλώσεις συμμετοχής και παραλαβή αριθμού 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο αγώνας δυναμικού βαδίσματος μήκους 5000 μ. γίνεται με σκοπό να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις της άσκησης, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου ή αθλητικών ικανοτήτων, να συμμετέχουν σε αυτήν τη γιορτή του αθλητισμού και να χαρούν τη μοναδική εμπειρία ενός αγώνα. Για το λόγο αυτό δεν θα υπάρχει αξιολόγηση, κατηγορίες και κατάταξη. Σε αυτόν τον αγώνα όλοι θα είναι νικητές!

Θα δοθεί ταυτόχρονη εκκίνηση με τον αγώνα δρόμου των 10.000 μ. και θα ακολουθηθεί η ίδια διαδρομή, με τον αγώνα να ολοκληρώνεται μετά από έναν κύκλο 5.000 μ. ως την πλατεία.

 

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥΣ .

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Λεπτομέρειες σχετικά με τους αγώνες, φωτογραφίες, χάρτης και περιγραφή της διαδρομής και άλλες πληροφορίες στη σελίδα www.facebook.com/kyparissiasports

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2761360700 & E-mail: kyparissiasports@yahoo.gr

 

Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Η Κυπαρισσία είναι έδρα του Δήμου Τριφυλίας. Βρίσκεται στη Νοτιοδυτική πλευρά της Πελοποννήσου σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του Κυπαρισσιακού Κόλπου.

Με μακραίωνη ιστορία, απέραντες αμμώδεις παραλίες αλλά και πλεονεκτική θέση για εξορμήσεις σε μοναδικής ομορφιάς τοπία: Αρχαία Ολυμπία, Καταρράκτες Νέδας, παραλία Βοϊδοκοιλιάς και πολλά ακόμα, μπορεί να γίνει ιδανικός προορισμός διακοπών ή Σαββατοκύριακου, καθώς βρίσκεται περίπου 250 χλμ. από την Αθήνα και με το νέο Εθνικό Δίκτυο σε λιγότερο από 2,5 ώρες είσαι εκεί.

Κυπαρισσία

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023, 7η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας! Επιστρέφει!

Η μεγάλη γιορτή της Κυπαρισσίας, η Λευκή Νύχτα που διεξάγεται παραδοσιακά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όπου γιορτάζει η πόλη της Κυπαρισσίας, επιστρέφει, μετά από απουσία τριών ετών, λόγω των γνωστών υγειονομικών μέτρων, αλλά και των έργων ανάπλασης στην κεντρική μας αγορά.

Ετσι, το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023, αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων και για έβδομη φορά θα διεξαχθεί, στη νέα μας αγορά, η μεγάλη γιορτή της πόλης μας, η 7η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages