ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΕΝΤΥΠΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑnews" ΜΕ ΑΡΘΡΑ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 20 Μαΐου 2023

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΕΝΤΥΠΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑnews" ΜΕ ΑΡΘΡΑ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

 


Κυκλοφόρησε η δημινιαία εφημερίδα φίλων της Τριφυλίας και Δυτικής Μεσσηνίας που εκδίδεται πλέον με την συνδρομή ομάδας φοιτητών του Νομού από τον ιδρυτή της με τίτλο "ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ". 

Στο τεύχος που κυκλοφόρησε γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο μεγάλο θέμα της υγείας που αφορά την αποψίλωση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας όταν το 2012 συγχωνεύτηκε σε κοινό οργανισμό λειτουργίας στη Μεσσηνία, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να καταστεί ως Άγονο Α' όπως εντάσσεται το Νοσοκομείο της Καλαμάτας αλλά και τις χιλιομετρικές αποστάσεις που απαιτούνται για την διακομιδή ενός περιστατικού.
Παράλληλα υπάρχουν αφιερώματα για τον ιστορικό Ναό Αγίας Τριάδας Κυπαρισσίας, ιστορικά άρθρα και φωτό από την Κυπαρισσία για να μαθαίνουν οι νεότεροι, ένα άρθρο την αρχαία καταγωγή της θεάς Αθηνάς στους προχριστιανικούς χρόνους , μια αναφορά σε ένα φωτεινό παράδειγμα δάσκαλο του ήθους, αλλά και θέματα που αφορούν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την κοινωνία.
Η εφημερίδα έχει τιμηθεί από τοπικούς φορείς, το Ομογενειακό πρακτορείο Ειδήσεων αλλά και την Ένωση Τριφυλιακών συλλόγων για την ιστορική διαδρομή της φωτίζοντας τα συμβάντα της τοπικής κοινωνίας. Παράλληλα ευχαριστεί την εφημερίδα εδώ που μας παραχώρησε αυτό το μικρό χώρο για την δημοσίευση επιμένοντας ότι η στήριξη του τοπικού Τύπου αποτελεί την ψυχή της Δημοκρατίας.
Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages