ΤΑ ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ της Μάλης Φιλιατρών στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου - KYPARISSIANEWS.COM Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ON LINE ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ" ΔΩΡΕΑΝ

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

ΤΑ ΟΔΙΚΑ ΕΡΓΑ της Μάλης Φιλιατρών στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

 


Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, αποκλειστικά μέσω τηλεδιάσκεψης, συγκαλείται μεθαύριο Πέμπτη 18 Μαΐου, στις 3 το μεσημέρι.
Τα θέματα της συνεδρίασης μπορείτε να δείτε εδώ.
Στο μεταξύ, στη συνεδρίασή του την Δευτέρα 15 Μαΐου, το Περιφερειακό Συμβούλιο, μεταξύ άλλων, γνωμοδότησε θετικά επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου “Αιολικός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ισχύος 44MW στη θέση Δυτικό Λύρκειον – Τραχύ όρος της Δ.Ε Αλέας του Δήμου Άργους – Μυκηνών και των Δ.Ε Μαντινείας και Λεβιδίου, του Δήμου Τριπόλεως.
Το σώμα προέβη ακόμα και στην έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τριφυλίας, για το έργο βελτιώσεων και ασφαλτοστρώσεων στο οδικό δίκτυο της Μάλης, στον Δήμο Τριφυλίας.
Ακόμα, το σώμα ενέκρινε προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Δήμου Μεσσήνης, για την μελέτη του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Μεσσήνης.
Ενέκρινε επίσης προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Μεσσήνης, της ΔΕΥΑ Μεσσήνης και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, με αντικείμενο την αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης στην 7η επαρχιακή οδό Μεσσήνη – Εύα – Λάμπαινα.
Τέλος, μεταξύ άλλων, εγκρίθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση η διαδικασία υλοποίησης του προγράμματος διαμον
ής παιδιών υπαλλήλων της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε παιδικές κατασκηνώσεις την φετινή θερινή περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages