Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στο Μανιάκι Τριφυλίας: “το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι ενωμένοι” - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στο Μανιάκι Τριφυλίας: “το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι ενωμένοι”


 “Το πλέον σημαντικό είναι να είμαστε όλοι ενωμένοι, όταν οι Ελληνες είναι ενωμένοι μετρούν επιτυχίες” σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στον χαιρετισμό του κατά τις εκδηλώσεις που έγιναν το Σάββατο 20 Μαΐου, στην Φλεσσιάδα και το Μανιάκι, για τον εορτασμό της επετείου της θυσίας του Παπαφλέσσα και των συμμαχητών του στην μάχη του Μανιακίου.

περιφερειάρχης πελοποννήσου π. νίκας στο μανιάκι, “το πλέον σημαντικό είναι να είμαστε όλοι ενωμένοι” 8

Ο περιφερειάρχης εκθείασε την αποφασιστικότητα, την ανιδιοτέλεια και το θάρρος του ηρωικού αρχιμανδρίτη ο οποίος ξεσήκωσε τον Μοριά για την υπόθεση της Ελευθερίας της πατρίδας, μην διστάζοντας -όπως είπε ο Π. Νίκας- να θυσιάσει τον εαυτό του για να ενώσει τους Ελληνες που ενώ αγωνίζονταν εναντίον του κατακτητή, ταυτόχρονα μάχονταν και μεταξύ τους.

περιφερειάρχης πελοποννήσου π. νίκας στο μανιάκι, “το πλέον σημαντικό είναι να είμαστε όλοι ενωμένοι” 9

Στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων, τις οποίες διοργάνωσαν η Π.Ε. Μεσσηνίας και ο Δήμος Πύλου – Νέστορος, έγιναν και τα αποκαλυπτήρια προτομής του αρχιμανδρίτη Γρηγορίου Δικαίου – Παπαφλέσσα, στα Ταμπούρια της Φλεσσιάδας, ενώ σε αυτές παρέστησαν επίσης, μεταξύ άλλων, οι αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Ανδρέας Τσουκαλάς, Πρωτογενούς, Δευτερογενούς Τομέα και θεμάτων αναπτυξιακών νόμων Στάθης Αναστασόπουλος, Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου και Υγείας και Πρόνοιας Αγγελος Χρονάς, ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβελας, περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, φορέων, συλλόγων κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages