ΔΙΠΛΗ συνεδρίαση για Προυπολογισμό στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

ΔΙΠΛΗ συνεδρίαση για Προυπολογισμό στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας


 Σε δύο διαδοχικές συνεδριάσεις πραγματοποιείται τελικά το απόγευμα και βράδυ της Δευτέρας το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας με μείζον θέμα τον Προυπολογισμό του 2023.

Στην πρώτη, την 22η έκτακτη συνεδρίαση του Σώματος, στις 18.00, σύμφωνα με την πρόσκληση που είναι η δεύτερη ίδια πρόσκληση αφού αναβλήθηκε η 21η συνεδρίαση την Παρασκευή λόγω μη απαρτίας, τα θέματα ειναι τα εξής:

  1. Έγκριση διενέργειας ΕΚΤΑΚΤΗΣ Συνεδρίασης την 22-05-2023.

  2. Ψήφιση Προυπολογισμού Δήμου Τριφυλίας Οικ. έτους 2023 και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης(ΟΠΔ).

-Η Εισαγωγή του ως άνω θέματος «Ψήφιση Προυπολογισμού Δήμου Τριφυλίας Οικ. έτους 2023 και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης(ΟΠΔ)» ως κατεπείγον και ΕΚΤΑΚΤΟ θέμα δικαιολογείται από το γεγονός ότι πρέπει το συντομότερο δυνατό να ψηφιστεί και εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ο Προυπολογισμός 2023 πριν την 31-05-2023 για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

Στη δεύτερη, την 20η τακτική συνεδρίαση στις 20.00, σύμφωνα με την πρόσκληση, τα θέματα έχουν ως εξής:

  1. Έγκριση ή μη του με αριθ. πρωτ.5120/11-05-2023 πρακτικού Αξιολόγησης οικονομικών προσφορών τραπεζών προς τον Δήμο Τριφυλίας για την τήρηση των χρηματικών διαθεσίμων και των παρεχομένων Τραπεζικών Υπηρεσιών.

  2. Έγκριση δαπάνης για την συνδρομή του Δήμου Τριφυλίας στην Μεσσηνιακή Αμφικτυονία.

  3. Συγκρότηση Επιτροπής Ελέγχου των Κρατικών Γεωτρήσεων Φιλιατρών.

  4. Χορήγηση άδειας χρήσης κοινόχρηστων-Δημοτικών χώρων για την διοργάνωση της 7ης Λευκής Νύχτας Κυπαρισσίας.

  5. Έγκριση της αριθ.8/2023 ΑΔΣ του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας-Αλληλεγγύης-Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας με ΘΕΜΑ: «Παραγραφή υποχρεώσεων παρελθόντων ετών»

  6. Έγκριση χορήγησης 4ης Παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Ανάπλαση κύριου οδικού άξονα και πεζοδρομίων πόλης Φιλιατρών(καθαίρεση ασφαλτοτάπητα λόγω βλαβών στο οδικό δίκτυο της πόλης και επανατοποθέτησή του με Α.Μ 44/2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages