ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας για τέλη καθαριότητας και φωτισμού - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας για τέλη καθαριότητας και φωτισμού


 Σήμερα στις 8 το βράδυ συνεδριάζει εκ νέου το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας, καθώς ούτε χθες Τετάρτη δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη απαρτία.

Κύριο θέμα αποτελεί μετά από εισήγηση υπηρεσίας η αναπροσαρμογή ή μη του ενιαίου τέλους καθαριότητος και φωτισμού για το έτος 2023.

Αναλυτικά τα θέματα της συνεδρίασης:

  1. Έγκριση διενέργειας ΕΚΤΑΚΤΗΣ Συνεδρίασης την 18-05-2023.

  2. Αναπροσαρμογή ή μη του ενιαίου τέλους καθαριότητος και φωτισμού για το έτος 2023.

  3. Έγκριση μείωσης Δημ. Φόρων ή τελών ή απαλλαγή για κατηγορίες συμπολιτών μας.

  4. Αναπροσαρμογή ή μη των τελών άρδευσης Κοινότητος Αρμενιών

-Η Εισαγωγή του ως άνω θέματος «Αναπροσαρμογή ή μη του ενιαίου τέλους καθαριότητος και φωτισμού για το έτος 2023.» ως κατεπείγον και ΕΚΤΑΚΤΟ θέμα δικαιολογείται από το γεγονός ότι πρέπει το συντομότερο δυνατό να αποφασίσομε για το εν λόγω θέμα και εν συνεχεία να ψηφιστεί ο Προυπολογισμός 2023.

-Η Εισαγωγή του θέματος «Έγκριση μείωσης δημ. Φόρων ή τελών ή απαλλαγή για κατηγορίες υμπολιτών μας» ως κατεπείγον και ΕΚΤΑΚΤΟ θέμα δικαιολογείται από το γεγονός ότι πρέπει το συντομότερο δυνατό να αποφασίσομε για το εν λόγω θέμα και εν συνεχεία να ψηφιστεί ο Προυπολογισμός 2023.

-Η Εισαγωγή του θέματος «Αναπροσαρμογή ή μη των τελών άρδευσης Κοινότητος Αρμενιών» ως κατεπείγον και ΕΚΤΑΚΤΟ θέμα δικαιολογείται από το γεγονός ότι πρέπει το συντομότερο δυνατό να αποφασίσομε για το εν λόγω θέμα και εν συνεχεία να ψηφιστεί ο Πρ/σμός 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages