Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ τίμησε τον τοπικό Άγιο Αθανάσιο Χριστιανουπόλεως στον Μητροπολιτικό Ναό-ΦΩΤΟ - KYPARISSIANEWS.COM Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ τίμησε τον τοπικό Άγιο Αθανάσιο Χριστιανουπόλεως στον Μητροπολιτικό Ναό-ΦΩΤΟ Τη μνήμη του Αγίου Αθανασίου επισκόπου Χριστιανουπόλεως τίμησε με μεγάλη λιτανεία την παραμονή της εορτής το βράδυ της Τρίτη η Κυπαρισσία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ.Χρυσοστόμου. Παρουσία πλήθος πιστών στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Χριστιανούπολης πραγματοποιήθηκεμέγας πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος. 

 


Το πρωί της Τετάρτης 17 Μαΐου τελέστηκε πανηγυρική θεία λειτουργία, μετά το πέρας της οποίας διεξάγεται η λιτάνευση στο ιστορικό χωριό των λειψάνων και της ιερής εικόνας του Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τριφυλίας & Ολυμπίας κ.κ. Χρυσοστόμου. Της πομπής θα ηγείται η Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων και με το πέρας των εκδηλώσεων θα υπάρξει κέρασμα προσκεκλημένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages