Πολιτική σπέκουλα.. άφαντων την 4ετία υποψηφίων για το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Πολιτική σπέκουλα.. άφαντων την 4ετία υποψηφίων για το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας

Π


ΟΛΙΤΙΚΉ σπέκουλα επιχείρησαν ορισμένοι υποψήφιοι βουλευτές παρά τα 4 ηχηρά χρόνια απουσίας τους για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, καθώς ορισμένες κλινικές δεν λειτουργούν και η ως τώρα παρουσία του επαφύεται χάρη στις τεράστιες προσπάθειες του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού.

Η όποια βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας υπήρξε οφείλεται περισσότερο στις προσπάθειες της περιφέρειας Πελοποννήσου όπως η ανακαίνιση των εξωτερικών ιατρείων, η προμήθεια μηχανημάτων και η παρουσία ασθενοφόρου, ενώ οι κενές οργανικές θέσεις παραμένουν.

Είναι αλήθεια ότι για τους πολίτες της Τριφυλίας οι επίδοξοι άφαντοι για τους αγώνες του ιδρύματος υποψήφιοι, έχουν να αποδώσουν εύσημα στην κάλυψη τόσο στον Παθολογικό, τον Παιδιατρικό, το Χειρουργικό τομέα όσο και στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού με την θετική διαφορά ότι ήρθαν ορισμένοι νοσηλευτές.. Και επειδή οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους, το 2019 έκλεισε για το νοσοκομείο Κυπαρισσίας έχοντας καταγεγραμμένες 473 χειρουργικές επεμβάσεις. 4 χρόνια μετά, το 2022 πραγματοποιήθηκαν 778 επεμβάσεις και αναμένεται το 2023 οι χειρουργικές επεμβάσεις να ξεπεράσουν τις 1000. Πλέον το νοσοκομείο Κυπαρισσίας αναμένει παρά τις παχιές υποσχέσεις να ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΊ παρέχοντας στους πολίτες αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες της δυτικής Μεσσηνίας τις υπηρεσίες υγείας που έχουν ανάγκη. 

Ετοιμαστείτε για άρθρο που δημοσιεύτηκε στο τοπικό Τύπο για την πραγματική αλήθεια που προ 11ετίας το...υποβάθμισαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages