Διαμαρτυρία στους Γαργαλιάνους για την κατάργηση υποκαταστήματος της Εθνικής τράπεζας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Διαμαρτυρία στους Γαργαλιάνους για την κατάργηση υποκαταστήματος της Εθνικής τράπεζας

 

Στην κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, προχωρούν κάτοικοι και φορείς των Γαργαλιάνων, εκφράζοντας έτσι την αντίθεσή τους για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής τράπεζας.

Ο Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Γαργαλιάνων αποφάσισε, μαζί με τα μέλη του, εκπροσώπους άλλων συλλόγων της περιοχής, τον Δήμαρχο Τριφυλίας και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Γαργαλιάνων, τα εξής:


Να πραγματοποιηθεί δίωρη στάση εργασίας των εμπορικών καταστημάτων της αγοράς των Γαργαλιάνων, καθώς και των καφενείων-καφετεριών, αύριο Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023, από τις 12:00 έως τις 14:00.

Αυτή η κίνηση αποτελεί ένδειξη διαμαρτυρίας για το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στα Γαργαλιάνα.

Επίσης, τα μέλη του συλλόγου καλούνται επίσης να συγκεντρωθούν έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας προκειμένου να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους έναντι του προαναφερόμενου κλεισίματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages