Σοβαρό τροχαίο με Ι.Χ σε επικίνδυνο σημείο στην Eθνική Oδό Πύργου-Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Σοβαρό τροχαίο με Ι.Χ σε επικίνδυνο σημείο στην Eθνική Oδό Πύργου-Κυπαρισσίας

 


ΤΑ αμέτρητα εικονοστάσια στο δρόμο μαρτυρούν τα θύματα της ασφάλτου. Αυτή την φορά ένα σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στην Eθνική Oδό Πύργου-Κυπαρισσίας κοντά στο ύψος της μεγάλης στροφής του Καϊάφα σε σημείο με κλίση, έπειτα από σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων, σε ένα εκ των οποίων επιβάτης καθόταν ένα μικρό παιδί. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, στο τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο γονείς μαζί με το παιδί τους, που βρίσκονταν στο ένα ΙΧ, και δύο νεαροί που βρίσκονταν στο δεύτερο όχημα. Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα ο οδηγός του πρώτου οχήματος να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπως και η σύζυγός του μαζί με το παιδί τους αλλά για προληπτικούς λόγους.

Η οικογένεια μεταφέρθηκε άμεσα με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ενώ στο σημείο κατέφθασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κρεστένων αλλά και αστυνομικές δυνάμεις για να ελέγξουν τα αίτια του συμβάντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages