ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 2 Απριλίου 2022

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ


Σοβαρά παραμένουν τα προβλήματα στον τουρισμό που επλήγη πρώτος από τα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας. Τη στιγμή που όλοι ήλπιζαν για ένα κάλο καλοκαίρι φέτος, οι ανατιμήσεις παντού και φυσικά ο πόλεμος στην Ουκρανία, ήρθαν να αλλάξουν τα δεδομένα, με το μέλλον να διαγράφεται δυσοίωνο

Μπορεί η Μεσσηνία να μην αποτέλεσε ποτέ χειμερινό προορισμό, όπως άλλοι κλασικοί προορισμοί για την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, όμως πάντοτε – και ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια – κέρδιζε ένα καλό κομμάτι της «πίτας» τις ημέρες αυτές.

Δυστυχώς, όμως, φέτος η χρονιά εξελίσσεται πολύ κακά και η αισιοδοξία που δημιουργήθηκε τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου έχει εξανεμισθεί με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω πανδημίας.

Οι ξενοδόχοι της Μεσσηνίας δε βλέπουν «φως στο τούνελ» και η μεγαλύτερη ανησυχία τους είναι πώς «θα περάσει» κι αυτός ο δύσκολος χειμώνας και να μη δημιουργηθούν κακές συνθήκες για την επόμενη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages