ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΩΜΙΟΥ-ΑΓΓΙΖΕΙ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΤΑ 1,30 ΕΥΡΩ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΨΩΜΙΟΥ-ΑΓΓΙΖΕΙ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΤΑ 1,30 ΕΥΡΩ


Κόκκινο χτυπά η αγωνία πολλών επαγγελματιών οι οποίοι έχουν περιέλθει στα όριά τους από τις ανατιμήσεις των πρώτων υλών και κυρίως την αύξηση του ενεργειακού κόστους, βλέποντας το μέλλον να διαγράφεται δυσοίωνο. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που έχει διαμορφωθεί στα αρτοποιεία, όπου οι τιμές δεν έχουν αυξηθεί μετά το καλοκαίρι και τα προβλήματα μοιάζει να γιγαντώνονται.
Στην περιοχή της Τριφυλίας η τιμή του μισού κιλού κυμαίνεται πλέον από 1,20 ως 1,30 ευρώ με ανοδικές τάσεις, ενώ αύξηση υπάρχει στα αρτοσκευάσματα λόγω των πρώτων υλών. Οι αυξήσεις που έπονται τον χειμώνα εφόσον κινηθούν ανοδικά οι πρώτες ύλες σε άλευρα κλπ. ίσως να μην έχουν ακόμα αγγίξει το μέγιστο όριο του πληθωρισμού με τους καταναλωτές  που αναγκάζονται να περιορίζουν το ψωμί στο καθημερινό τους τραπέζι ενώ σε ορισμένα αρτοποιεία ζητούν ακόμα και ένα τέταρτο ψωμιού λόγω...κρίσης!
Μ.Α.- ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages