Ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος από την Κυπαρισσία στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Πλεύσης Ελευθερίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος από την Κυπαρισσία στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Πλεύσης Ελευθερίας

 


Μετά και την επίσημη ανακήρυξη του Συνδυασμού μας, «Πλεύση Ελευθερίας-Ζωή Κωνσταντοπούλου» και την επιβεβαίωση της συμμετοχής μας στις εκλογές, η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ανακοινώνει το Ψηφοδέλτιο Επικρατείας του συνδυασμού, το οποίο είναι γεμάτο από σημαντικές προσωπικότητες με ιδιαίτερους συμβολισμούς. Το ψηφοδέλτιο παρουσίασε στην πληρότητά του σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στη Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από την Θεσσαλονίκη, όπου θα είναι και η ίδια υποψήφια, για δεύτερη φορά στην Α’ Θεσσαλονίκης, δίνοντας την έμφαση στη Μακεδονία και στην ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών 

Ζαχαρόπουλος Σπήλιος του Γεωργίου

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Πρωταθλητής Στίβου

Ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος  γεννήθηκε στο Σιδηρόκαστρο Μεσσηνίας.Είναι πατέρας τριών παιδιών. Μαθήτευσε στο Λύκειο Κυπαρισσίας και σπούδασε Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ασχολήθηκε με τον Αθλητισμό ως αθλητής του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Ακολούθησε μια λαμπρή πορεία στο χώρο του Αθλητισμού (Στίβου) με καταρρίψεις Πανελλήνιων επιδόσεων, με κατάκτηση Χρυσών μεταλλίων σε Πανελλήνια Βαλκανικά και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Οι σημαντικότερες διακρίσεις:

Ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής δίδαξε σε: Δημόσια Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ιστιαία-17 Παγκρατίου-Αχαρνές-5 Εξαρχείων-Μαράσλειο), στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά, στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΤΕΦΑΑ). Ως Προπονητής διετέλεσε: Ομοσπονδιακός Προπονητής της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Στίβου, Εθνικός Προπονητής Υπεύθυνος για την Ελληνική Εθνική Ομάδα, Γυμναστής Παναθηναϊκού Α.Ο Ποδόσφαιρο (Α’ Εθνική), Γυμναστής Παναθηναϊκού Α.Ο Μπάσκετ Α1. Ως Αθλητικό στέλεχος υπήρξε: Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού στο Υφ. Πολιτισμού, Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής “Αθλητισμός για Όλους”, Πρόεδρος του “Συλλόγου Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου” (Σ.Ε.Β.Α.Σ), Κοσμήτορας της ΄Ενωσης Διεθνών Ελλήνων Αθλητών Στίβου. Επίσης, έχει μετάσχει σε 4 Ολυμπιάδες: Ως Αθλητής Μόναχο 1972, Μόντρεαλ 1976. Ως Αρχιπροπονητής της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας ΑΤΛΑΝΤΑ 1996 και ΣΥΔΝΕΥ 2002 ως προσκεκλημένο Αθλητικό Στέλεχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages