ΜΕΛΕΤΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΙ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

ΜΕΛΕΤΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΙ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ


 Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας Νίκος Αλεξανδρόπουλος υπέγραψε τη σύμβαση για την ανάθεση της οριοθέτησης των χερσαίων ζωνών στους λιμενίσκους του Αγίου Νικολάκου, της Στούπας και των Κιτριών στη Δυτική Μάνη. Η μελέτη για την οριοθέτηση ανατέθηκε στον πολιτικό μηχανικό Αντώνη Πυλιώτη.

Σημειώνεται ότι ήδη εκπονούνται αντίστοιχες μελέτες για την Καρδαμύλη, το Πεταλίδι και την Κορώνη, ενώ πριν λίγες ημέρες η Λιμενική Επιτροπή αποφάσισε να αναθέσει να γίνουν σχετικές μελέτες για τον Άγιο Ανδρέα και για το Λιμενάρι Φιλιατρών.

Σε σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού Ταμείου σημειώνεται ότι “ανατέθηκε στον κ. ΠΥΛΙΩΤΗ ΑΝΤΩΝΙΟ, Πολιτικό Μηχανικό η σύνταξη μελέτης για την οριοθέτηση χερσαίων ζωνών λιμενίσκων Ν. Μεσσηνίας ( Αγ. Νικόλαος, Στούπα, Κιτριές), συμπληρωματικά με τις μελέτες που είναι σε εξέλιξη (Καρδαμύλη, Πεταλίδι και Κορώνη), προκειμένου να επιτευχθεί η ανάπτυξη των περιοχών αυτών καθώς και η εύρυθμη λειτουργία και ασφάλεια των λιμένων του νομού. Η μελέτη θα χρηματοδοτηθεί εξ΄ ολοκλήρου από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages