Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Μομφή Καραμπάτου και τέλος Δ. Αδαμόπουλου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Μομφή Καραμπάτου και τέλος Δ. Αδαμόπουλου

Είχαμε πρωτογράψει πριν τις βουλευτικές εκλογές, ότι σχεδιάζεται ο «αποκεφαλισμός» του «μειοψηφικού» προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δ. Αδαμόπουλου, από τον πρώην πρόεδρο Γ. Καραμπάτο.
Η κατάλληλη ώρα, λοιπόν, έφθασε εχθές το βράδυ, αφού οι εκλογές πέρασαν χωρίς να δημιουργηθεί ένα επί πλέον πρόβλημα στον Αντώνη Σαμαρά
μάλιστα στην ιδιαιτέρα του πατρίδα και μεσούντος του θέρους που μπορεί πίσω από την … καλοκαιρινή ραστώνη να … αποκρύψει ανάλογα εγχειρήματα.
Έτσι, μετά την τελευταία χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, παρά το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα ο Δ. Αδαμόπουλος συνέχισε να είναι φανατικά «σαμαρικός», παύει να είναι ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και πλέον αναμένεται στην επόμενη συνεδρίαση του η εκλογή νέας διοίκησης.
Η πρόταση μομφής που είχε κατατεθεί από την πλευρά του συνδυασμού του Γιώργου Καραμπάτου, πέρασε με 19-2 (χρειάζονταν 17 για να ''πέσουν'' από το αξίωμα του Προέδρου και του Επόπτη αντίστοιχα, οι Δ. Αδαμόπουλος και Π. Τζανετέας) κι έτσι το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, θα αναζητήσει νέα ισορροπία μεταξύ των άλλων δύο συνδυασμών, που επίσης δηλώνουν ο πρώτος «φιλοσαμαρικός» (Γ. Καραμπάτος) και ο δεύτερος «σαμαρικός» {Γ. Γκούμας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages