Μεσσηνιακό πρωτοσέλιδο στη ΦΩΝΗ της Τετάρτης - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Μεσσηνιακό πρωτοσέλιδο στη ΦΩΝΗ της Τετάρτης

«ΜΠΑΛΑΚΙ» μεταξύ Περιφέρειας και Δήμων η διαχείριση απορριμμάτων κατά το μεταβατικό διάστημα.
Το καυτό θέμα των σκουπιδιών προβάλλει σήμερα στο πρωτοσέλιδό της η ΦΩΝΗ», φιλοξενώντας δηλώσεις του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη και του δημάρχου Καλαμάτας και προέδρου της ΠΕΔ Παν. Νίκα, από τις οποίες προκύπτει διάσταση απόψεων. Η συνέχεια επί της σελίδας…
● ΠΟΛΛΑΠΛΑ τα μηνύματα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη χθεσινή Κ.Ο. της Ν.Δ. και οι κυβερνητικές προτεραιότητες το επόμενο διάστημα.
● ΜΕ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ η Περιφέρεια αντιμετωπίζει σήμερα στη Γιάλοβα την έξαρση των κουνουπιών.
● Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Παν. Αλευράς δήλωσε ότι αρχίζει η καταβολή των πρώτων αποζημιώσεων για τις απαλλοτριώσεις στο Φιλιατρινό φράγμα, ενώ ανακοίνωσε ότι σύντομα θα γίνουν εργασίες συντήρησης και βελτίωση στο δρόμο Καλαμάτα-Σπάρτη.
● ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ της αστικής συγκοινωνίας μέχρι το Νοσοκομείο Καλαμάτας, ανακοίνωσε χθες ο Παν. Νίκας δηλώνοντας λύση σ’ ένα τεράστιο πρόβλημα, ενώ προανήγγειλε ότι σε λίγες ημέρες το Λιμενικό Ταμείο, περνάει στην αρμοδιότητα του Δήμου.
● ΕΠΙΚΑΙΡΗ ερώτηση από το βουλευτή Μεσσηνίας για την καθυστέρηση επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες και τον συμψηφισμό με τις μη ληξιπρόθεσμες οφειλές τους στο Δημόσιο.
● ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα και πρόσκλησή του να επισκεφθεί το Τελ Αβίβ, ενώ ο Ισραηλινός πρέσβης σύντομα θα επισκεφθεί την Πελοπόννησο.
Αυτά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα θέματα στο σημερινό φύλλο της «ΦΩΝΗΣ» που μπορείτε να βρείτε πρωί-πρωί στα περίπτερα και την Τριφυλία.
● ΕΠΙΣΗΣ, άρθρα, σχόλια και παρεμβάσεις από επώνυμους της πολιτικής και της κοινωνικής ζωής στη Μεσσηνία, πολιτιστικά, εκδηλώσεις, αθλητικά και αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» στα περίπτερα πρωί – πρωί. Έγκυρη ενημέρωση, παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο! Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages