Αεροψεκασμοί στον..τουρισμό για τα κουνούπια με μεγάλη καθυστέρηση - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Αεροψεκασμοί στον..τουρισμό για τα κουνούπια με μεγάλη καθυστέρηση

Πάει να γίνει πραγματικότητα το απίθανο. Να διεξαχθούν αεροψεκασμοί με ελικόπτερο τέλη Ιουλίου αρχέςΑυγούστου στην Γιάλοβα με χιλιάδες τουρίστες και πολίτες μεσούσης της παραθεριστικής περιόδου να βλέπουν τα ελικόπτερα να τους ραντίζουν από αέρος. Δίπλα στο Ναβαρίνο,το νούμερο ένα τουριστικό θέρετρο παγκοσμίως οι επισκέπτες θα καταλαβουν τι σημαίνει απίθανο Ελληνικό κράτος. Αφού μέχρι τώρα οσοι παραθέριζαν υπέφεραν από τα κουνούπια, ενώ ολοι ήξεραν το πρόβλημα και γνώριζαν τι θα γίνει από την Ανοιξη αν δεν πάρουν δραστικά μέτρα , φτάσαμε στον Αυγουστο να μιλάμε για αεροψεκασμούς.
Αυτά είναι τα προβλήματα και όχι τα ορυχεία την Κορώνη κύριοι της Περιφέρειας.Χάθηκε το παιχνίδι. Δεν σχολιάζουμεπερισσότερα για ευνόητους λόγους να αναφέρουμε μόνο ότι με νέους ψεκασμούς από εδάφους θα προσπαθήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου να αντιμετωπίσει το έντονο πρόβλημα με τα κουνούπια, το οποίο παρατηρείται κυρίως στην περιοχή της Γιάλοβας και αυτες τις ημέρες. Χθες Κυριακή το πρωί έγινε σύσκεψη της επιστημονικής επιτροπής, στην οποία συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς και η Ντίνα Νικολάκου. Πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής ήταν η Αικατερίνη Σπέντζουρα.
Λίγο μετά το τέλος της σύσκεψης, ο κ. Αλευράς είπε πως θα συνεχιστούν οι ψεκασμοί από εδάφους και παράλληλα υπάρχει πιθανότητα να γίνουν νέοι αεροψεκασμοί με ελικόπτερο, με οικολογικά σκευάσματα τα οποία είναι εγκεκριμένα από το υπουργείο Υγείας. Αυτή η ενέργεια σκοπό έχει τον ψεκασμό στις προνύμφες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages