Αποκαλυπτικός ο Αδαμόπουλος για τα χάλια στο Επιμελητήριο και τις τρικλοποδιές - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Αποκαλυπτικός ο Αδαμόπουλος για τα χάλια στο Επιμελητήριο και τις τρικλοποδιές

Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα ο Δημήτρης Αδαμόπουλος που πρόσφατα έπεσε από το αξίωμα του Προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, με βάση την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο συνδυασμός του Γιώργου Καραμπάτου. Ο κος Αδαμόπουλος σήμερα εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ για προσωπική ιδιοτέλεια και συμφέροντα του κου Καραμπάτου, που δεν εξυπηρέτησε ο ίδιος και τόνισε η έκπτωσή του είναι άδικη και παράνομη και πως θα την...
πολεμήσει με κάθε νόμιμο τρόπο.
«Είμαι σε συνεννόηση με το νομικό μου σύμβουλο, ο οποίος με ενημέρωσε ότι η απόφαση είναι παράνομη και άδικη και δεν την αποδέχομαι για ηθικούς λόγους. Θα την πολεμήσω με κάθε νόμιμο τρόπο. Τη θεωρώ δε προϊόν πολιτικών σκοπιμοτήτων...»
Ο κ. Αδαμόπουλος ανέφερε στην συνέχεια μια σειρά από... περιστατικά που καταδεικνύουν τις... .τρικλοποδιές Καραμπάτου στην διάθεσή του για έλεγχο «...ο λόγος που μας καθαίρεσαν είναι γιατί εμείς θέλαμε διαφάνεια στα διοικητικά και οικονομικά και ζητούσαμε να γίνει έλεγχος από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας». Ενώ έκλεισε με... αποκαλυπτικές αναφορές για τους ''Δρόμους της Ελιάς'' και την σχέση τους με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.
«Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι επειδή αρνούμαι την εξυπηρέτηση των προσωπικών συμφερόντων του κου Καραμπάτου μέσα από τις υποδομές του Επιμελητηρίου και των συνδεδεμένων με αυτό νομικών προσώπων, εισηγήθηκε την έκπτωσή μου...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages