Ανασφάλεια, τσιγγάνοι και αυτοκινητόδρομος τα μεγάλα προβλήματα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Ανασφάλεια, τσιγγάνοι και αυτοκινητόδρομος τα μεγάλα προβλήματα

Η ανασφάλεια λόγω της εγκληματικότητας, η παραβατική συμπεριφορά των τσιγγάνων και τα προβλήματα που δημιούργησε ο αυτοκινητόδρομος στην επαφή του Πηδήματος με την παλιά εθνική οδό, είναι τα πιο οξυμένα από τα προβλήματα που έθεσαν σε αντιπροσωπεία του «Δικτύου Ενεργών Πολιτών» κάτοικοι των Αρφαρών, του Πηδήματος και της γύρω περιοχής.
Το βράδυ της Τετάρτης ο επικεφαλής του «Δικτύου», Σταμάτης Μπεχράκης με τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του συνδυασμού, Φώτη Σκούλικα και Στέλιο Ηλία συναντήθηκαν με τους κατοίκους στα Αρφαρά. Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, «ο Σταμάτης Μπεχράκης ανέφερε τον επικοινωνιακό επιφανειακό τρόπο χειρισμού των θεμάτων από την δημοτική αρχή χωρίς να υποστηρίζει μόνιμες, νόμιμες και ουσιαστικές λύσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Η επείγουσα αύξηση του προσωπικού του αστυνομικού τμήματος που είναι υπεύθυνο για την περιοχή και της υποστήριξης του με τα απαραίτητα τεχνικά μέσα για την αποστολή του, αποτελεί νόμιμη και πραγματική λύση. Μάνο έτσι μπορεί να γίνεται απρόσκοπτη η προστασία των νοικοκυριών, η ανάπτυξη των αγροτικών ασχολιών των κατοίκων και της προστασίας της παραγωγής τους».
Για τα προβλήματα του αυτοκινητόδρομου σημειώνεται στο δελτίο Τύπου του Δικτύου: «Το πρόβλημα υποβάθμισης της κυρίας εισόδου του χωριού του Πηδήματος από την παλιά Εθνική Οδό δεν είναι μόνο αισθητικό, λόγω της διέλευσης των αυτοκινήτων μέσα από τη χαμηλή και σκοτεινή δίοδο κάτω από τον αυτοκινητόδρομο. Προφανώς πρόκειται και για επικίνδυνη λύση όσο παραμένει σε λειτουργία αυτή η δίοδος. Η διέλευση μεγάλων οχημάτων για αρκετά χωριά στη περιοχή γίνεται πλέον κυκλικά μέσα από το κέντρο των Αρφαρών, αυξάνοντας χρόνο και κόστος χρήσης της παλιάς Εθνικής Οδού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages