Συνεταιριστικές κόντρες στο πρωτοσέλιδο της 'ΦΩΝΗΣ' Πέμπτης - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Συνεταιριστικές κόντρες στο πρωτοσέλιδο της 'ΦΩΝΗΣ' Πέμπτης

ΤΙΣ ΡΑΓΔΑΙΕΣ χθεσινές εξελίξεις στο μέτωπο του συνεταιριστικού κινήματος και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας προβάλλει στο πρωτοσέλιδό της σήμερα η «ΦΩΝΗ».
● ΜΕΤΑ από προσωρινή διαταγή η ισχύς των αποφάσεων της Γ.Σ. της ΕΑΣ Μεσσηνίας αναστέλεται και όλα είναι στον αέρα. Τι δηλώνουν οι πρωταγωνιστές και μια επιβεβαίωση των προβλέψεων της «Φ» για το αδιέξοδο του νέου συνεταιριστικού νόμου.
● ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας αφού δεν περπάτησε ο «συνεταιρισμός» Καραμπάτου-Αδαμόπουλου. Μετά από πρόταση μομφής του πρώτου εξέπεσαν των αξιωμάτων τους ο πρόεδρος Δημ. Αδαμόπουλος και ο οικονομικός επόπτης Παν. Τζανετέας. Η συνέχεια προβλέπεται ενδιαφέρουσα!
● ΤΟ ΖΩΗΡΟ ενδιαφέρον των Κινέζων για τα προϊόντα της Τριφυλίας, επιβεβαιώθηκε με την επίσκεψη αντιπροσωπείας στην περιοχή.
● ΑΝΑΒΙΩΣΗ του παραδοσιακού αλωνίσματος στο Δάρα Τριφυλίας και 6ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας, τα κύρια πολιτιστικά θέματα που δεσπόζουν στην επικαιρότητα.
● ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας φέρνει με ερώτησή του στη Βουλή ο Παν. Λαμπρόπουλος.
● ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ πήγε χθες ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος, όπου επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας και είχε συζήτηση με το δήμαρχο Δημ. Καφαντάρη.
● ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ψηφίζει η Μεσσηνιακή Αμφικτιονία σε έκτακτη γενική συνέλευση το Σάββατο στην Costa Navarino. Τι συζητήθηκε χθες στη συνέντευξη Τύπου.
● ΑΡΘΡΑ και σχόλια, παρεμβάσεις και θέματα που ενδιαφέρουν κάθε Μεσσήνιο συμπληρώνουν την ύλη της σημερινής «ΦΩΝΗΣ» που μπορείτε πρωί-πρωί να βρείτε και στα περίπτερα της Τριφυλίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» στα περίπτερα πρωί – πρωί. Έγκυρη ενημέρωση, παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο! Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages