«Στοίχημα» για Αγγελάκα η Πελοπόννησος - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

«Στοίχημα» για Αγγελάκα η Πελοπόννησος

Τελικά όσοι πήγαν να "εκβιάσουν" με την δήθεν.. διαρροή του ονόματός τους σε μερίδα των ΜΜΕ αλλά και στα πηγαδάκια προκειμένου να το ακούσει ο πρωθυπουργός και πάρουν κανένα "μόριο" για την θέση του Γενικού Γραμματέα Πελοποννήσου απέτυχαν παταγωδώς διότι ο Μεσσήνιος Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αντώνης Σαμαράς γνωρίζει τα πάντα και δύσκολα κάνει λάθη...
Τελικα ο πρώην γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ, που στις προηγούμενες εκλογές πολιτεύθηκε στην Α' Αθηνών αναλαμβάνει την θέση του γεγικού γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ο Μανώλης Αγγελάκας, θεωρείται ένα απο τα πρακτικά μυαλά της Συγγρού, κάτι που καλείται να αποδείξει στο νέο του πόστο. Πάντως, το έργο του θα είναι δύσκολο καθώς μεγάλο του στοίχημα είναι η αύξηση της απορρόφησης των κοινοτικών κονδυλίων για την προώθηση αναπτυξιακών έργων.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ευρωβουλευτής είναι προσωπική επιλογή του Αντώνη Σαμαρά, καθώς ο Μεσσήνιος πρωθυπουργός επιθυμούσε να αναλάβει την γενική γραμματεία της Αποκεντρομένης Διοίκησης Πελοποννήσου, ένας άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages