Εφορίες, σκουπίδια και αδικημένη Τριφυλία στο πρωτοσέλιδο της' ΦΩΝΗΣ' - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Εφορίες, σκουπίδια και αδικημένη Τριφυλία στο πρωτοσέλιδο της' ΦΩΝΗΣ'

«ΤΑ ΜΑΣΗΣΕ» χθες στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Σταύρος Καλογιάννης, κατά τη συζήτηση για την Ολυμπία Οδό που προκάλεσε με επίκαιρη ερώτησή του ο βουλευτής Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος.
● ΕΠΙΣΗΣ δεν απάντησε ο υπουργός στην πρόταση του Μεσσήνιου βουλευτή για διάσωση του Τμήματος Τσακώνα-Καλό Νερό με ένταξή του στο ΕΣΠΑ.
● ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στο διεθνή διαγωνισμό για τα σκουπίδια με την Περιφέρεια να εγκρίνει τους όρους και να μπαίνει σε ανταγωνιστικό διάλογο με τους 5 συμμετέχοντες για εργοστάσιο στο Μοριά. Την ίδια ώρα η ΠΕΔ Πελοποννήσου προσφεύγει στο Στυλιανίδη για την εξεύρεση ενδιάμεσης λύσης.
● ΣΧΕΔΙΟ του υπουργείου Οικονομικών που είναι στα «σκαριά» προβλέπει οριστικό «λουκέτο» το Νοέμβριο για τις Εφορίες της Κυπαρισσίας, της Μεσσήνης και της Πύλου, με το δεύτερο κύμα συγχωνεύσεων.
● ΝΕΟΣ γενικός γραμματέας Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου ο Μανώλης Αγγελάκας, καταλαμβάνει τη θέση που είχε ο Μεσσήνιος Τάσος Αποστολόπουλος.
● ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ η συντήρηση των σχολείων του Δήμου Μεσσήνης, ενώ προωθείται προμελέτη για Δημοτική Αγορά και Δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων.
● ΑΓΑΛΜΑ της Ελευθερίας δωρίζει στην Καλαμάτα ζωγράφος Μεσσηνιακής καταγωγής, ενώ ο Δήμος προωθεί σχέδιο για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε 38 στάσεις της αστικής συγκοινωνίας.
● ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ εξυπηρέτησης αυτοκινήτων στ’ Αρφαρά νέο πολυτελές πρατήριο και μίνι αγορά για την πλήρη εξυπηρέτηση των οδηγών.
● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά, καθώς και σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, εκδηλώσεις, αθλητικά και αγγελίες στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «ΦΩΝΗΣ» που κυκλοφορεί πρωί-πρωί στα περίπτερα και σε συνδρομητές ΤΩΡΑ και στην Τριφυλία.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» στα περίπτερα πρωί – πρωί. Έγκυρη ενημέρωση, παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο! Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages