Νέος Σύλλογος για τον πολιτισμό στα Φιλιατρά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Νέος Σύλλογος για τον πολιτισμό στα Φιλιατρά

Όμιλος Δράσεων και Πολιτισμού
Μέσα σε ένα κλίμα ασφυκτικής οικονομικής κρίσης, με μια ελληνική κοινωνία να βαδίζει προς τη χρεοκοπία, οικονομική αλλά και πολιτιστική συγχρόνως, η ιδέα να δημιουργηθεί ένας ακόμα Πολιτιστικός Σύλλογος υιοθετήθηκε με πολλή αγάπη.
Διάχυτη ήταν η πεποίθηση και σε μας αλλά και σε όλη την Ελλάδα, πως τώρα είναι καιρός να κάνουμε κάτι. Πως αν είμαστε όλοι μαζί, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ευκολότερα και να ομορφύνουμε τη δύσκολη καθημερινότητά μας. Δημιουργώντας έναν πυρήνα, νέων κυρίως ανθρώπων, με διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά και με την όρεξη για δουλειά που σου δίνει ένα νέο ξεκίνημα, προσπαθήσαμε να οργανωθούμε.
Συναντιόμαστε για καφέ και μέσα από συζητήσεις προσπαθήσαμε να θέσουμε στόχους, να προσδιορίσουμε σε ποιους απευθυνόμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε για να κινητοποιήσουμε όσους περισσότερους μπορούμε. Θέσαμε ιδέες για δράσεις, διαφωνήσαμε αλλά και συμφωνήσαμε στα επιμέρους άρθρα του καταστατικού μας.
Μέσα από ένα blog που δημιουργήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις με στόχο ο καθένας να γνωρίσει τους άλλους και να σεβαστεί τη διαφορετικότητά τους.
Το Blog αυτό είναι πλέον ανοικτό σε όλους και φιλοδοξούμε, με τη δυνατότητα της τεχνολογίας, να γίνουν μέλη του Ομίλου μας και Φιλιατρινοί που ζουν μακριά. Θα προσπαθήσουμε να ισχυροποιήσουμε τους μεταξύ μας δεσμούς και να φέρουμε τα Φιλιατρά πιο κοντά τους.
Επίσης στόχος μας είναι στις δράσεις μας να συμμετέχουν όσες περισσότερες οικογένειες μπορούν με τα παιδιά τους, τα οποία θα «μπολιαστούν» στα πολιτιστικά πράγματα, έτσι ώστε να ελπίζουμε πως στο μέλλον, τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages