Το πρωτοσέλιδο στην 'ΦΩΝΗ' της Δευτέρας με άρωμα Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Το πρωτοσέλιδο στην 'ΦΩΝΗ' της Δευτέρας με άρωμα Τριφυλίας

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ του Μεσσήνιου πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να αντιστρέψει το κλίμα στην Ευρώπη, παρουσιάζει σήμερα η «ΦΩΝΗ» στο πρωτοσέλιδό της. Αιχμή οι αποκρατικοποιήσεις εξπρές για την ανάκτηση της αξιοπιστίας της χώρας, ενώ ετοιμάζεται το «πακέτο – φωτιά» 11,5 δισ. ευρώ.
● ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ σήμερα ο Βιολογικός καθαρισμός στην Κυπαρισσία. Μια μεγάλη ημέρα για την Τριφυλία και τη σωτηρία του Κυπαρισσιακού Κόλπου.
● ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ στη Νέδα και οι ευθύνες τοπικών αρχών και φορέων για τα χρονίζοντα προβλήματα στην περιοχή, αλλά και τα χωριά που έχουν αφεθεί στην τύχη τους.
● ΑΡΘΡΑ, σχέδια και παρεμβάσεις, έρευνες και ειδήσεις για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», με πολλές επώνυμες συνεργασίες.
ΤΕΛΟΣ αξίζει να μνημονευτούν οι αντιδράσεις στη Μεσσηνία για την πώληση της αγροτικής και η συγκέντρωση σήμερα στα Φιλιατρά.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» στα περίπτερα πρωί – πρωί. Έγκυρη ενημέρωση, παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο! Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages