Αποκαλυπτική η 'ΦΩΝΗ' του Σαββάτου για το τραπεζικό σύστημα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Αποκαλυπτική η 'ΦΩΝΗ' του Σαββάτου για το τραπεζικό σύστημα

ΤΟ «ΦΙΛΕΤΟ» της Αγροτικής Τράπεζας από τη Δευτέρα στην Τράπεζα Πειραιώς. Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο της σημερινής «ΦΩΝΗΣ». Πρόκειται για απόφαση-αστραπή κυβέρνησης και Τράπεζας της Ελλάδος, θέλοντας να πείσουν τους δανειστές για αποκρατικοποιήσεις –εξπρές, με στόχο την ενωμένη μεγάλη δόση του προγράμματος διάσωσης της Ελληνικής Οικονομίας. Ερωτηματικό η ιστορία των υποθηκών και η τύχη της «κακής» ΑΤΕbank.
ΟΡΙΣΤΙΚΟ τέλος στις «παράγκες» της κεντρικής πλατείας Καλαμάτας μετά την ολοκλήρωση της ανάπλασης. Δήμος και επαγγελματίες συμφώνησαν μόνο τέντες και ομπρέλες για σκίαση των χώρων χωρίς πατώματα και ξώσπιτα.
● ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ τα τοπικά προϊόντα και υπό τον τίτλο «Μανιάτικο Πανόραμα» εκ Τσερίων ορμώμενοι μετέτρεψαν χώρο στην προκυμαία του λιμανιού σε εμπορική έκθεση, όπου πωλούνται(!) κάθε μορφής προϊόντα από εκθέτες που πλήρωσαν αδρά για κάθε περίπτερο! Μάλιστα είχαν ζητήσει και από το Δήμο Καλαμάτας χρήματα για να… διαφημίσει την πόλη!!! Έφαγαν όμως πόρτα από το Μανιάτη δήμαρχο και το ’ριξαν στην πώληση μέχρι χαλβά Φαρσάλων!!! Τι κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία και ποιοι βγάζουν… χαρτζιλίκι;
● ΜΕΧΡΙ τα ευρωπαϊκά δικαστήρια θα φθάσει η Περιφέρεια για την Ολυμπία Οδό αν μέχρι το Σεπτέμβριο δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις. Η βούληση Τατούλη είναι απόλυτη και η δήλωσή του κατηγορηματική.
● ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ «πόθεν έσχες» στους λογαριασμούς Ελλήνων στο εξωτερικό ζητεί ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κώστας Μαργέλης.
● ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Στ. Καλογιάννη ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημ. Καφαντάρης όπου ζήτησε και έλαβε την υπόσχεση για επιτάχυνση των διαδικασιών της μελέτης για το δρόμο Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη. Μάλιστα ο υπουργός του μετέφερε και τη βούληση του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά για την επιτάχυνση των διαδικασιών.
● Ο Β. ΚΟΖΟΜΠΟΛΗΣ απαντά στην προσωρινή διοίκηση της ΕΑΣ Μεσσηνίας. Μια απάντηση που επιβεβαιώνει την κρίση στο συνεταιριστικό κίνημα και τις αστοχίες του νέου νόμου.
● Ο ΓΝΩΣΤΟΣ δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος γράφει για την Καλαμάτα που αγάπησε τονίζοντας: «Στην Καλαμάτα υπάρχει Ελλάδα, λαμπερή και ξελογιάστρα, ακόμα».
● ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ μας Τσίρκο από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα στο αμφιθέατρο του Κάστρου από το θεατρικό σχήμα «Συν Ένα-Μιχάλης Τούμπουρος». Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε…
ΑΥΤΑ και πολλά άλλα, μαζί με ενδιαφέροντα σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις στη σημερινή «ΦΩΝΗ» που πρωί-πρωί κυκλοφορεί στα περίπτερα και τους συνδρομητές και στην Τριφυλία.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» στα περίπτερα πρωί – πρωί. Έγκυρη ενημέρωση, παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο! Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages