Τα σκουπίδια και οι ψεκασμοί στο πρωτοσέλιδο στη 'ΦΩΝΗ' της Τρίτης - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Τα σκουπίδια και οι ψεκασμοί στο πρωτοσέλιδο στη 'ΦΩΝΗ' της Τρίτης

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ζήτημα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων σε «δυο μέτωπα» προβάλλει σήμερα στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «ΦΩΝΗ».
● Από τη μια η συνάντηση δημάρχων της Πελοποννήσου, με επικεφαλής τους προέδρους της ΠΕΔ Παν. Νίκα και του ΦΟΣΔΑ Γιαν. Σμυρνιώτη, με τον υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη για την ενδιάμεση λύση και
● Από την άλλη την ένταξη της Β΄ Φάσης του διεθνούς διαγωνισμού στην Περιφέρεια με τη διαδικασία ανταγωνιστικού διαλόγου, τον οποίο ο περιφερειάρχης χαρακτήρισε καινοτομία και τη λύση που προωθείται μοντέλο.
● ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ για εντοπισμό και εξόρυξη υδρογονανθράκων στον Πατραϊκό Κόλπο και το Κατάκολο, εγκρίθηκαν από το ΠΕ.ΣΥ. Δυτικής Ελλάδας.
● ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ με επιτυχία οι ψεκασμοί δακοκτονίας στην Τριφυλία, ενώ υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στο Σιδηρόκαστρο.
● ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε δημοσιεύματα της «Ελευθερίας» για σπατάλες στην Περιφέρεια, έδωσε η αντιπεριφερειάρχης Ντ. Νικολάκου, υπογραμμίζοντας ότι όσοι σπιλώνουν και συκοφαντούν τον Περιφερειάρχη και την Περιφέρεια θα οδηγούνται στη Δικαιοσύνη.
● ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ διαρκείας οι δικηγόροι της Καλαμάτας για τον κλιματισμό του Δικαστικού Μεγάρου και επιστολή του προέδρου του Δ.Σ.Κ. Κώστα Μαργέλη στον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη.
● ΠΟΛΥΩΡΗ διαδικασία χθες στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας για την αναστολή της προσωρινής διαταγής η οποία άφησε «μετέωρη» την Ένωση.
● ΑΡΘΡΑ, σχόλια, επιστολές και παρεμβάσεις, ρεπορτάζ για τα Μεσσηνιακά, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα συμπληρώνουν την ενδιαφέρουσα ύλη της σημερινής φωνής που πρωί-πρωί μπορείτε να βρείτε και στα περίπτερα εκτός Καλαμάτας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» στα περίπτερα πρωί – πρωί. Έγκυρη ενημέρωση, παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο! Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages