Με καθυστέρηση ετών επεκτείνεται η αστική συγκοινωνία στο νοσοκομείο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Με καθυστέρηση ετών επεκτείνεται η αστική συγκοινωνία στο νοσοκομείο

Την επέκταση της αστικής συγκοινωνίας στο νοσοκομείο, ένα αίτημα πάρα πολλών χρόνων τόσο των εργαζόμενων στο νοσηλευτικό ίδρυμα όσο και των επισκεπτών των ασθενών, ανακοίνωσε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας.
Τους τελευταίους μήνες η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου πίεζαν με έντονο τρόπο ώστε να επιτρέψει ο Δήμος την επέκταση της αστικής συγκοινωνίας μέχρι το νοσηλευτικό ίδρυμα. Η οικονομική κρίση έχει αναγκάσει τους εργαζόμενους να περικόψουν όσες περισσότερες δαπάνες γίνεται να περικοπούν. Ανάμεσά τους θα μπορούσε να είναι η δαπάνη μετακίνησης των εργαζόμενων με τα ι.χ. αυτοκίνητα στο νοσοκομείο, εφόσον εξασφαλιστεί ο εναλλακτικός τρόπος μετακίνησης με το αστικό λεωφορείο.
Η απάντηση που είχε δώσει ο δήμαρχος ήταν ότι εφόσον συμφωνήσουν μεταξύ τους το Αστικό με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, τότε ο Δήμος θα αποφασίσει την επέκταση της αστικής συγκοινωνίας. Φαίνεται λοιπόν ότι τα δύο ΚΤΕΛ συμφώνησαν, αν και ο δήμαρχος δεν ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages