Η Ελλάδα πεινάει και αυτοκτονεί και τα πολιτικά..κεφάλι χαλαρώνουν στις παραλίες - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Η Ελλάδα πεινάει και αυτοκτονεί και τα πολιτικά..κεφάλι χαλαρώνουν στις παραλίες

Ανανεωμένος, με σπορ ντύσιμο και νέο λούκ, ο Κώστας Καραμανλής έφυγε από τη Ραφήνα και περπάτησε μαζί με την οικογένειά του στα πολυσύχναστα σοκάκια στα Ματογιάννια της Μυκόνου.
Από την περασμένη Πέμπτη ο πρώην πρωθυπουργός μαζί με τη σύζυγό του, Νατάσα και τα δύο τους παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη, βρίσκονται στο νησί των ανέμων παρέα με το ζεύγος Βαληνάκη. Η Μύκονος ουσιαστικά αποτελεί την δεύτερη ιδιαίτερη πατρίδα του Κ. Καραμανλή, καθώς από εκεί καταγόταν η μητέρα του.
Ο πρώην πρωθυπουργός φορώντας γυαλιά ηλίου, τζιν παντελόνι και σπορ πουκάμισο περπάτησε στα σοκάκια της Μυκόνου, συνομίλησε με του κατοίκους του νησιού, ενώ σε αρκετά σημεία σταμάτησε προκειμένου να δείξει στον Αλέξανδρο και την Αλίκη ορισμένα μέρη τα οποία του θυμίζουν πολύ όμορφες στιγμές από τα παιδικά του χρόνια.
Προτίμηση στα Δωδεκάνησα δείχνει φέτος η οικογένεια του Γιώργου Παπανδρέου... Το συμπόσιο της Σύμης που έγινε φέτος στην Σάμο, ήταν μια ευκαιρία για να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
Έμεινε σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, το Doryssa Resort όπου και ασχολήθηκε με τα αγαπημένα του sports μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Το εν λόγω ξενοδοχείο διαθέτει σύγχρονο γυμναστήριο, σάουνα, spa, ενώ έχει επίσης και τον απαραίτητο εξοπλισμό για θαλάσσια σπορ. Οι σουίτες ξεκινούν από 300 ευρώ την ημέρα παρακαλώ!!!
Εκτός από την προσωπική του ασφάλεια στο νησί είχαν επιστρατευθεί αστυνομικοί τόσο από την Αθήνα όσο και από την Πάρο. Ο Γιώργος, η Άντα, η Μαργαρίτα και ο Αντρίκος επιβιβάστηκαν την προηγούμενη Παρασκευή στο πλοίο της γραμμής στο λιμάνι της Σάμου και μέσα σε λίγη ώρα έφτασαν στην Πάτμο.
Αφορμή στάθηκε η πρόσκληση φιλοξενίας από φιλικό ζευγάρι. Ο κος Παπανδρέου νοίκιασε και ιστιοπλοϊκό, την Υπαντή και επισκέφθηκε τα νησάκια Μαράθι, Αρκιούς και Αγαθονήσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages