ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ-ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

ΝΕΑ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ-ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

 


Με νέα επιστολή απαντά ο πρώην δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσιβελας στην τελευταία επιστολή του Δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη σχετικά με τον Βιολογικό Καθαρισμό των Γαργαλιάνων.

Η επιστολή σημειώνει αναλυτικά τα εξής:

Οι παρόλες του Λεβεντάκη .

Το να παίρνει κανείς στα σοβαρά το τι λέει ο κ. Λεβεντάκης όσον αφορά το δημόσια θέματα είναι οριστικά σπάνιο γεγονός , που αφορά λίγους , πολύ λίγους .Τους τελευταίους ευκολόπιστους .

Το τι σχέσεις είχε με τον κ. Ανδρινόπουλο , για το πόσο και από πότε , το τι έλεγαν και τα κίνητρά τους , με αφήνουν παγερά αδιάφορο .

Ειλικρινά δεν κατάλαβα όμως τι θέλει να πει ο ποιητής ; Έρχεται με «τα σου ΄πα και μου΄ πες» να μας πει ότι η μελέτη του Βιολογικού Καθαρισμού που ολοκληρώσαμε ήταν άχρηστη , αυτή που παρέλαβε επίσημα και ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τριφυλίας τον Δεκέμβριο του 2018. .

Αλλά και πάλι αν ήθελε να είναι σοβαρός και αξιόπιστος όφειλε να δώσει στην δημοσιότητα και να παρουσιάσει αυτό που παρέλαβε , τι διόρθωσε και τι κατέθεσε , όπως τον έχω προκαλέσει κατ’ επανάληψη και το κάνω και τώρα .Γιατί την περίφημη μελέτη του δεν την έφερε ποτέ για έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο ; Απλά για να μην φανεί η γύμνια του . Όλα τ’ άλλα είναι τα παραμύθια της Χαλιμάς και του κ. Λεβεντάκη .

Έχει μείνει ανέκδοτο στα δημοτικά χρονικά το ότι πέρασε από την είσοδο της ΜΟΔ , έφθασε στην Γενική Γραμματεία Λυμάτων , που είναι σε όροφο και συστεγάζονται οι υπηρεσίες , μίλησε με τους ανθρώπους εκεί και ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο και μας έλεγε άρες μάρες κουκουνάρες, ότι μίλησε με την ΜΟΔ .

Τώρα όσον αφορά το τι έχω αφήσει στο Δήμο μόνο τούτο έχω να πω , το δικό μας έργο δεν μπορεί να κάνει ο κ. Λεβεντάκης ούτε σε 20 χρόνια . Έχει αποδείξει σε όλους ότι και τον δρόμο που του έχουμε χαράξει και αυτόν τον χάνει , παράδειγμα η ανάπλαση στην πάνω πόλη της Κυπαρισσίας , τα φώτα στο Στάδιο Φιλιατρών και ένα σωρό άλλα έργα .

Τον προκαλούν όλοι και τον προκαλώ και πάλι ποιο σημαντικό έργο έκανε στο Δήμο , ποια μελέτη σοβαρού έργου εκπόνησε , ποια περιβαλλοντική μελέτη έργου κατέθεσε και ολοκλήρωσε , με χαρτιά , όχι με παρόλες .

Τώρα όσον αφορά το έγγραφο το οποίο παρουσίασε και νομίζει ότι «σκότωσε το Θεριό» . Δεν έχω ακόμα καταλάβει, ο κ. Δήμαρχος προασπίζει τα συμφέροντα του Δήμου ή είναι ο dealer της Μελετητικής Εταιρίας και των όποιων παράλογων αξιώσεων προβάλλει έναντι του Δήμου . Η Εταιρία καταφέρετε κατά του τότε Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας κ Γ. Γκόνη , ο οποίος προασπίσθηκε τα συμφέροντα του Δήμου στο ακέραιο.

Τέλος όσο αφορά τον κ. Εισαγγελέα και τις απειλές ,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί περιμένει τον κ. Ανδρινόπουλο για να πάει και δεν πάει μόνος του , γιατί δηλ. χρειάζεται παρέα . Κουράστηκα να τους περιμένω και τους δύο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages