ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ: «ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ…ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ» - KYPARISSIANEWS.COM Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ: «ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ…ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ»

 


ΑΝΟΙΧΤΗ επιστολή του Παναγιώτη Κατσίβελα για το θέμα που αφορά την ανάπλαση πλατείας των Γαργαλιάνων

"Το να παίρνει κανείς στα σοβαρά τον κ. Δήμαρχο σε όσα κατά καιρούς ανακοινώνει , είναι ένα προνόμιο , που αφορά πλέον λίγους , πολύ λίγους συνδημότες μας .

Το να θέλει να παραστήσει , ότι είναι ένας άνθρωπος , που πασχίζει και μοχθεί για το τόπο, είναι πλέον κακόκουστο ανέκδοτο .

Ότι μπορεί ο ίδιος και το επιτελείο του , αν βέβαια υπάρχει, να δημιουργήσει ένα μεγάλο έργο για τον Δήμο Τριφυλίας , αποδειχθηκε ,ότι και ο τελευταίος ευκολόπιστος πλέον δεν προσδοκεί τίποτα σημαντικό .

Ότι θέλει να ιδιοποιηθεί τον βιολογικό καθαρισμό των Γαργαλιάνων «τσουβαλιάζοντας όλους στο σακί» ως άχρηστους , που ήρθε αυτός και έσωσε τον τόπο ,είναι αναληθές αλλά κυρίως ανέντιμο .

Και είναι ανέντιμο γιατί δεν αναγνωρίζει και φυσικά αποκρύπτει το πολύ σημαντικό έργο που έγινε από την δική μας δημοτική αρχή , όταν είχαμε και την ευθύνη του Δήμου.

Είναι ανέντιμο διότι απωσιωπά το ότι βρήκε έτοιμη την μελέτη , όπως και τους περιβαλλοντολογικούς όρους και την απόφαση εκτέλεσης του έργου από μας, τα οποία βεβαίως και χρησιμοποιεί , μελέτη που όντως καρκινοβατούσε για χρόνια και εμείς ολοκληρώσαμε .

Είναι ανέντιμο γιατί απωσιωπά το ότι άλλοι δήμαρχοι έλυσαν το χωροταξικό του ΒΙΟ.ΚΑ Γαργαλιάνων, μια επώδυνη και δύσκολη διαδικασία , όταν αυτός είναι ανίκανος να χωροθετήσει έστω ένα σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων του Δήμου.

«Έβαλε χέρι» στην μελέτη του έργου , δήθεν για να δημιουργήσει το προσωπικό του αφήγημα , την ψευδαίσθησή του , κυρίως όμως να ξεγελάσει τους πολίτες για την σημαντικότητά του , όπως εκ συστήματος κάνει , και έριξε τόνους λάσπης εναντίον μου , όπως επίσης εκ συστήματος για όλους κάνει . Αλλά και αυτό είναι ανέντιμο.

Βεβαίως κατέθεσε την πρόταση ένταξης του εργου στο ΕΣΠΑ , αλλά αυτό θα το έκανε ο οποιοσδήποτε, αφού όλα ήταν έτοιμα .

Μας παραμύθιαζε ότι για να κατατεθεί πρόταση ένταξης έπρεπε να είχε λυθεί το ιδιοκτησιακό και αυτοδιαψεύστηκε.

Απόδειξη της αβελτηρίας του , της αδιαφορίας και της άγνοιάς του ,είναι ότι έχει καταφέρει να καθυστερήσει τόσο το έργο , όσο κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να καταφέρει .

Πανηγύρισε προχθές ότι πήρε προέγκριση δημοπράτησης για τον τεχνικό σύμβουλο , όταν έπρεπε η δημοπράτηση να είχε γίνει από την 25 Αυγούστου 2021 και να είχε υπογραφεί η σύμβαση την 31 Δεκεμβρίου του 2021 , με καταληκτική ημερομηνία της σύμβασης την 31 Δεκεμβρίου 2023, όπως αποδεκνύεται από την δεσμευτική υποχρέωση της πορείας του έργου στο κάτωθι διάγραμμα.

Και δεν είναι μόνο αυτό . Θα έπρεπε την 25 Αυγούστου 2021 να είχε δημοπρατηθεί το υποέργο 2 «Εγκατάσταση επεξεργασίας Λυμάτων Γαργαλιάνων » δηλ. το εργοστάσιο , να είχε συμβασιοποιηθεί την 31 Δεκμεβρίου ιδίου έτους και να είχαν ολοκληρωθεί την 31-12 -2023 , όπως ήταν η δέσμευση έναντι του ΕΣΠΑ και ο κάτωθι πίνακας αποδεικνύει.

Όπως επίσης το υποέργο «Εσωτερικό Δίκτυο ακαθάρτων , αγωγός μεταφοράς ακαθάρτων και αγωγός διάθεσης οικισμού Γαργαλιάνων» ομοίως έπρεπε να είχε στις ίδιες ημερομηνίες δημοπρατηθεί και συμβασιοποιηθεί και ολοκληρωθεί , όπως επίσης το κάτωθι διάγραμμα αποδεικνύει .

Τρία χρόνια τώρα δεν έχει ολοκληρώσει το ιδιοκτησιακό του Βιολογικού , την μοναδική εκκρεμότητα που είχα αφήσει , αλλά και αυτή όπως αποδεικνύεται έπρεπε να την είχα κάνει εγώ , αφού τόσο λίγοι αποδεικνύονται .

Αυτά τα κατορθώματα μόνο αυτή η Δημοτική Αρχή μπορεί να καταφέρει και σ’ αυτό ο κ. Δήμαρχος έχει δίκιο « Μόνο αυτός Μπορεί!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Pages