"ΒΟΥΝΟ" τα χρόνια προβλήματα του 1ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Κυπαρισσίας - KYPARISSIANEWS.COM Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ON LINE ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ" ΔΩΡΕΑΝ

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

"ΒΟΥΝΟ" τα χρόνια προβλήματα του 1ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Κυπαρισσίας

 


Φάκελο με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολικό συγκρότημα του 1ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Κυπαρισσίας κατέθεσαν στο Δήμο Τριφυλίας οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των δύο σχολείων.

Όπως τονίζουν, τα αιτήματά τους αφορούν την ασφάλεια που πρέπει να παρέχει το σχολικό κτήριο στους μαθητές και τους δασκάλους, ενώ απαιτούν την άμεση επίλυση των προβλημάτων.

Σε σχετική ανακοίνωση των δύο συλλόγων τονίζεται: «Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Κυπαρισσίας παρευρεθήκαμε στις 2 τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τριφυλίας, που πραγματοποιήθηκαν την 10η/3/2023 και την 14η/3/2023 αντίστοιχα, με σκοπό να ενημερώσουμε για τα σοβαρά κτηριακά προβλήματα της σχολικής μονάδας, στην οποία στεγάζονται τα δημοτικά σχολεία (1ο και 3ο). Η συνεδρίαση δεν πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχόμενη φορά λόγω έλλειψης απαρτίας.

Καταθέσαμε στο Δήμο Τριφυλίας με τον αριθμό πρωτοκόλλου 2742/14-3-2023 φάκελο, τον οποίο απευθύνουμε προς όλους τους δημοτικούς συμβούλους, όπου αναφέρονται αναλυτικά τα προβλήματα του σχολείου μας. Συνοδεύονται δε από φωτογραφικό υλικό και αλληλογραφία χρόνων των διευθύνσεων προς τις εκάστοτε δημοτικές αρχές, οι οποίες έχουν δει και ενημερωθεί διά ζώσης και επί τόπου για τα προβλήματα του σχολικού συγκροτήματος.

Τα αιτήματά μας αφορούν την ασφάλεια που πρέπει να παρέχει ένα σχολικό κτήριο στους μαθητές και τους δασκάλους του. Θα είμαστε παρόντες σε όσα Δημοτικά Συμβούλια χρειαστεί, για να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούνται τα παιδιά μας. Απαιτούμε την άμεση επίλυση των προβλημάτων του σχολείου μας».

Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages