Ψήφισμα για την τραγωδία των Τεμπών ομόφωνα στο Δ.Σ. Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Ψήφισμα για την τραγωδία των Τεμπών ομόφωνα στο Δ.Σ. Τριφυλίας


 Ομόφωνα ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τριφυλίας κατά την τελευταία συνεδρίαση (21/3/2023), το ψήφισμα που υπέβαλε ο Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κουκούμης Σαράντος που αφορούσε το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών 

.
Αναλυτικά το ψήφισμα:

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τριφυλίας κατά τη σημερινή (21/3/2023) 10η Τακτική Συνεδρίασή του εκφράζει τη θλίψη του για τον άδικο χαμό δεκάδων συνανθρώπων μας στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες τους και ταχεία ανάρρωση στους τραυματισθέντες.

Θεωρούμε αυτονόητη την πλήρη διερεύνηση των αιτίων του δυστυχήματος.

Να μην υπάρξει κανενός είδους συγκάλυψη.

Να αποδοθούν οι ευθύνες και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Η ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων στις σιδηροδρομικές μεταφορές δεν πρέπει να γίνεται θυσία για τα κέρδη των εταιρειών.

Να παρθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα από την Κυβέρνηση για την ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων στους σιδηροδρόμους αλλά και στα άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Να παρασχεθεί κάθε δυνατή στήριξη στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και στους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages