ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: ΛΥΣΕΙΣ ζητούν οι γονείς για τα οξυμένα κτιριακά προβλήματα - KYPARISSIANEWS.COM Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: ΛΥΣΕΙΣ ζητούν οι γονείς για τα οξυμένα κτιριακά προβλήματα


ΜΕ κοινή ανακοίνωσή τους οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και του  3ου Δημοτικού Σχολείου Κυπαρισσίας ζητούν την επίλυση των χρόνιων κτιριακών προβλημάτων της σχολικής μονάδας στην οποία συστεγάζονται τα δύο δημοτικά σχολεία.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, θα είναι παρόντες σε όσα Δημοτικά Συμβούλια χρειαστεί, για να διεκδικήσουν αυτά που δικαιούνται τα παιδιά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου & 3ου Δημοτικού Σχολείου Κυπαρισσίας παρευρεθήκαμε στις 2 τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τριφυλίας, που πραγματοποιήθηκαν την 10η-3-2023 και την 14η-3-2023 αντίστοιχα, με σκοπό να ενημερώσουμε για τα σοβαρά κτιριακά προβλήματα της σχολικής μονάδας, στην οποία συστεγάζονται τα δημοτικά σχολεία (1ο και 3ο).

Η συνεδρίαση δεν πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχόμενη φορά λόγω έλλειψης απαρτίας. Καταθέσαμε στο Δήμο Τριφυλίας τον με αριθμό πρωτοκόλλου 2742/14-3-2023 φάκελο, τον οποίο απευθύναμε προς όλους τους δημοτικούς συμβούλους, όπου αναφέρονται αναλυτικά τα προβλήματα του σχολείου μας. Συνοδεύεται δε, από φωτογραφικό υλικό και αλληλογραφία χρόνων των διευθύνσεων προς τις εκάστοτε δημοτικές αρχές, οι οποίες έχουν δει και ενημερωθεί δια ζώσης και επί τόπου για τα προβλήματα του σχολικού συγκροτήματος.

Τα αιτήματα μας, αφορούν την ΑΣΦΑΛΕΙΑ που πρέπει να παρέχει ένα σχολικό κτήριο στους μαθητές και τους δασκάλους του.

Θα είμαστε παρόντες σε όσα Δημοτικά Συμβούλια χρειαστεί, για να διεκδικήσουμε αυτά, που δικαιούνται τα παιδιά μας.

Απαιτούμε την άμεση επίλυση των προβλημάτων του σχολείου μας.

Δείτε τα έγραφα που επισυνάπτονται:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages