ΥΨΗΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ τέλη στη ΤΡΙΦΥΛΙΑ «φουσκώνουν» τους λογαριασμούς ρεύματος - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

ΥΨΗΛΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ τέλη στη ΤΡΙΦΥΛΙΑ «φουσκώνουν» τους λογαριασμούς ρεύματος


 Σε υψηλά επίπεδα εξακολουθούν να παραμένουν τα δημοτικά τέλη στην περιοχή της Τριφυλίας όπως έχουμε αποδείξει όπου ρεπορτάζ χωρίς να υπάρχει εξορθολογισμός σε σχέση με άλλες προνομιούχες περιοχές της χώρας.

Για παράδειγμα αναφέρουμε την σύγκριση δημοτικών τελών μεταξύ του Δήμου νέα Σμύρνης και του Δήμου Τριφυλίας σε ό,τι αφορά τα τετραγωνικά μέτρα που φαίνεται ξεκάθαρα η τιμή ζώνης να είναι ακριβότερη αν συγκρίνουμε το μέγεθος των τετραγωνικών σε κάθε περιοχή. Μάλιστα υπάρχει και το ποσοστό του δημοτικού φόρου που είναι ενσωματωμένο στις χρεώσεις  μαζί και το τέλος που καταβάλλεται για την ΕΡΤ το οποίο θεωρείται κι αυτό αρκετά υψηλό φουσκώνοντας τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος. 

Προφανώς το πρόβλημα υπάρχει και σε πολλές λοιπές χρεώσεις ηλεκτρικού ρεύματος που συνολικά οδηγούνται με φόρους αλλοιώνοντας την πραγματική εικόνα κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος σε ένα νοικοκυριό, όταν στην Τριφυλία φαίνεται ότι βάζουμε ακόμα βαθιά το χέρι στην τσέπη και αυτό δεν απασχολεί καν το δημοτικό συμβούλιο. ΙΩΑΝ. ΜΠ.

KYPARISSIA newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages